Menu
 

Ceturtdiena, 13 Jūnijs 2019

Jūrmalā uzstādītas jaunas laipas izejās uz pludmali

Labiekārtojot pilsētas pludmales, desmit izejās uz pludmali ir uzstādītas jaunas koka laipas, kopējais posmu skaits – 475. Laipas izvietotas Ziedu, Gundegas, Peldu, Upes, Slokas, Teātra, Konkordijas, Mālpils un Drustu ielas galā. Jauna laipa uzlikta arī 18.līnijas izejā uz jūru. Koka laipu klājumi Jūrmalā izvietoti kopumā 51 izejā uz jūru, ziņo pašvaldība.

Lasīt vairāk...

Vecumnieku novada mērs: VARAM uzklausa, bet nedzird

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) uzklausa pašvaldību priekšlikumus par novadu reformu, bet nesadzird tos, pēc tikšanās ar ministru saistībā ar plānoto administratīvi teritoriālo reformu aģentūrai LETA izteicās Vecumnieku novada domes priekšsēdētājs Guntis Kalniņš (LRA).

Lasīt vairāk...

Pašvaldību reformas sabiedriskā apspriešana piektdien notiks Olainē un Mārupē

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) un ministrs Juris Pūce (AP!) šonedēļ turpina pašvaldību reformas apspriešanu un dosies darba vizītēs uz Bausku, Jelgavu, Olaini un Mārupi.  Šonedēļ sarunās piedalīsies deputāti no kopumā 10 pašvaldībām.  14.jūnijā plkst. 10.30 ministrs tiksies ar Olaines novada domes deputātiem, bet plkst. 14.00 Mārupes novada domē ar Babītes un Mārupes novadu deputātiem.

Lasīt vairāk...

3.Starptautisko operetes festivālu Ikšķilē atklās Kristīnes Prauliņas, Rīgas Gospelkora un Raimonda Ozola koncerts

3.Starptautiskais operetes festivāls tiks atklāts ar ieskaņas koncertu “Es vēlreiz teikšu, priecājieties!” piektdien, 12. jūlijā, plkst. 19.00 Ikšķiles evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Tajā ar skaistāko mūziku no latviešu un pasaules klasikas zelta fonda un gospelmūziku uzstāsies Kristīne Prauliņa, Rīgas Gospelkoris, Raimonds Ozols, Operetes teātra jaunās balsis un Agija Ozoliņa-Kozlovska.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Darbinieki Latvijā no vadītājiem visvairāk sagaida cieņu un atzinību

Viena no būtiskākajām prasībām, lai darbinieks savu darbu uzskatītu par “normālu”, ir vadītājs, kurš ar cieņu izturas pret saviem padotajiem, noskaidrots “If Apdrošināšana” veiktajā pētījumā Baltijas valstīs. Respondenti atzina, ka viņu pašreizējās darbavietās tieši vadītāji ir vājākais ķēdes posms. Izpratne par to, kādam jābūt vadītājam, Baltijas valstīs atšķiras.

Lasīt vairāk...

Leonards Inkins. Gurķi

Šis raksts ir domāts tiem, kas saprot lasīto un izdara pareizus secinājumus. Tie, kam viss ir skaidrs, zināms un arī tiem, kas ir patiesība pēdējā instancē, iesaku tālāk nelasīt. Raksts domāts domājošiem, meklējošiem un galvenais – darošiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.