Menu
 

Pirmdiena, 24 Februāris 2020

Keris prasa Viņķelei atsaukt komentāru par viņa tiesībām kritizēt darbu pie jaunā mediķu atalgojuma modeļa

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) priekšsēdētājs Valdis Keris uzskata, ka veselības ministres Ilzes Viņķeles (AP) publiski paustais apgalvojums, kurā tiek apšaubītas viņa tiesības kritizēt jaunā mediķu atalgojuma modeļa izstrādi, neatbilst patiesībai un būtu jāatsauc.

Lasīt vairāk...

Kaspars Šterns Ādažos: Nevis jāstrādā, lai atpūstos, bet jāatpūšas, lai strādātu

“Vari būt dzīvs, bet garīgi un morāli miris šai pasaulei. Esi dzīvs pa īstam! Mēs visi reiz nostāsimies nāves priekšā, bet svarīgākais, kā pavadīsim šo dzīvi un ko pēc sevis atstāsim,” ir pārliecināts ādažnieks, mācītājs, trīs dēlu tēvs, Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskaps Kaspars Šterns. Kopā ar sievu viņš Ādažos organizē vērtīgus vakarus pāriem, kur katrā pasākumā ir iespēja dzirdēt kāda cita pāra dzīvesstāstu un pieredzi par to, kā pelēkajā ikdienā atkal rast gaismu un ceļu vienam pie otra.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Bezdarbs Latvijā šogad varētu palikt pērnā gada līmenī

Lai arī pēdējā gada laikā ekonomikas izaugsme Latvijā ir kļuvusi lēnāka, darba tirgus Latvijā joprojām ir ļoti silts un pērn bezdarbs Latvijā noslīdēja līdz 6,3%, kas tikai nedaudz pārsniedz pirmskrīzes zemāko bezdarba līmeni 2007. gadā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija. Taču šogad uzlabojumi darba tirgū, visticamāk, kļūs lēnāki un Latvijas ekonomikā gaidāms gana sarežģīts gads.

Lasīt vairāk...

Siguldietes Jaunolainē izcīna Latvijas ģimeņu kausu badmintonā

  • Publicēts Sports

23.februārī Jaunolaines sporta namā trešo gadu notika Latvijas ģimeņu kauss badmintonā, kas pulcēja 60 dalībniekus no Olaines, Baložiem, Jūrmalas, Salaspils, Siguldas un citām Latvijas pislētām.Turnīrā varēja piedalīties tikai ģimeņu pāri, tai skaitā vīri un sievas, kopā dzīvojošo pāri, mātes un meitas, tēvi un dēli, brāļi un māsas.

Lasīt vairāk...

Pagajušajā gadā bezdarba līmenis Latvijā bija 6,3 %

2019.gadā 61,3 tūkstoši iedzīvotāju vecumā no 15 līdz 74 gadiem bija bezdarbnieki, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) Darbaspēka apsekojuma rezultāti. Salīdzinot ar 2018. gadu, bezdarbnieku skaits ir samazinājies par 11,5 tūkstošiem jeb 15,8 %. Pērn bezdarba līmenis Latvijā bija 6,3 %, kas ir par 1,1 procentpunktu zemāks nekā 2018. gadā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.