Menu
 

Svētdiena, 31 maijs 2020

Foto: Neierasti aizvadīti Siguldas pilsētas svētki

Citādi, nekā ierasts, taču ar dažādām aizraujošām aktivitātēm sestdien, 30.maijā, aizvadīti Siguldas pilsētas svētki “Mīlētākās pilsētas svētki. Cita frekvence”. Priecējuši gan koncerti daudzdzīvokļu māju pagalmos, izstādes un radioballīte, gan brīvdabas restorāns, virtuāls gājiens un citas aktivitātes.

Lasīt vairāk...

Sešas lietas, kas jāzina par saules aizsarglīdzekļiem

Iestājoties saulainam laikam, aktuāla kļūst saules aizsarglīdzekļu lietošana. No maija līdz augustam tiek saņemts visaugstākais ultravioleto (UV) staru daudzums, tāpēc šajā laikā jābūt īpaši uzmanīgiem. UV staru ietekmē paātrinās ādas novecošanās process, pastiprināti rodas ādas pigmentu plankumi, kā arī āda tiek pakļauta lielākam slimību riskam. Kas jāņem vērā, lietojot saules aizsarglīdzekļus, stāsta aptieku tīkla “Apotheka” sertificētā farmaceite Ivanda Krastiņa.

Lasīt vairāk...

Noslēgts 3,8 miljonu eiro līgums ar "Saules aptieku" par masku piegādi valsts iestādēm

Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centrs (VAMOIC) šonedēļ noslēdzis 3 821 160 eiro vērtu līgumu par ķirurģisko masku piegādi valsts iestādēm ar uzņēmumu "Saules aptieka", kas saistīts ar bijušā veselības ministra Gunta Belēviča ģimeni. Kā aģentūra LETA noskaidroja Aizsardzības ministrijā (AM), kopumā uzņēmums valsts iestādēm piegādās 7 816 000 divu tipu maskas.

Lasīt vairāk...

Kā iemācīt bērnam tikt galā ar bīstamām situācijām? Skaidro psiholoģe

No bezpalīdzīga un visu laiku pieskatāma kunkulīša bērns pamazām pārtop patstāvīgā būtnē. Vēl daži gadi, un vecākiem ir jāļauj savam bērnam vienam doties plašākā pasaulē. Sākumā tas ir pašu mājoklis, tad pagalms, vēlāk jau iešana uz veikalu un vakara iziešana ar vienaudžiem. “Rimi bērniem” eksperte, psiholoģe Iveta Aunīte dalās četros svarīgos padomos, kā rīkoties un kam pievērst uzmanību, lai gan bērns, gan vecāki justos droši.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.