Menu
 

Pirmdiena, 18 Oktobris 2021

Skolēniem rudens brīvlaiku pagarinās par vienu nedēļu, no 1.novembra mācības klātienē atsāks 1.-3.klašu skolēni

Visiem skolēniem, kuriem patlaban ir sācies rudens brīvlaiks, tas tiks pagarinās par vienu nedēļu, savukārt no 1.novembra mācības klātienē atsāks 1.-3.klašu skolēni, visi pārējie skolēni līdz 15.novembrim mācīsies attālināti, par Krīzes vadības padomes sēdē panākto vienošanos aģentūru LETA informēja izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).

Lasīt vairāk...

SPKC: Latvija ir pirmajā vietā pasaulē Covid-19 saslimstības ziņā

Aizvadītās nedēļas laikā – no 11.oktobra līdz 17.oktobrim – atklāto Covid-19 gadījumu skaits pieaudzis par 48,8%, uz pusi (56%) pieaudzis arī stacionāros ievietoto pacientu skaits, straujš pieaugums par 62,8% arī pacientiem ar smagu slimības gaitu no visiem Covid-19 pacientiem stacionāros, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Lasīt vairāk...

Eksperte iesaka sākt uzkrāt vecumdienām jau pie pirmo ienākumu saņemšanas

Lai gan uzsākot darba gaitas, pensijas vecuma sasniegšana var likties ļoti tāls un šobrīd mazsvarīgs notikums, tomēr, ja sapņo pavadīt bezrūpīgas un laimīgās vecumdienas par to ir jārūpējas laikus. “Luminor” pensiju produktu vadītāja Anželika Dobrovoļska iesaka rīkoties jau agrā vecumā un atbilstoši ienākumu līmenim konkrētajā dzīves posmā, pensiju uzkrājumiem atvēlot svarīgu pozīciju uzkrājumu veidošanā.

Lasīt vairāk...

Dārza ieziemošana: izvairies no biežāk pieļautajām kļūdām

Tuvojoties aukstajam laikam, dārza īpašniekiem ir jāparūpējas, lai krasās temperatūras maiņas neradītu augiem pārāk lielu kaitējumu, un laikus jāveic dārza ieziemošanas darbi. Tomēr nereti gadās pieļaut dažādas kļūdas, kā rezultātā augi ziemas laikā aiziet bojā. Par to, kā izvairīties no neatbilstošas augu ieziemošanas, stāsta dārzkopības centra “Hortes” iepirkumu speciāliste Laura Dance.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.