Menu
 

Piektdiena, 22 Oktobris 2021

Aizdomās par vakcinācijas sertifikātu viltošanu Valsts policija Rīgas reģionā aizturējusi četras personas

Turpinot darbu saistībā ar fiktīvas vakcinācijas vai vakcinācijas sertifikātu pret Covid-19 atklāšanu un, balstoties uz iepriekš saņemtu informāciju no mediju pārstāvjiem, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes amatpersonas šonedēļ aizdomās par Covid-19 vakcinācijas sertifikātu viltošanu aizturējušas četras personas. No tām viena ir ģimenes ārste.

Lasīt vairāk...

Ķekavas kluba "Auda" futbolisti kļuvuši par Latvijas pirmās līgas uzvarētājiem

  • Publicēts Sports

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde saistībā ar Ministru kabineta pieņemtajiem lēmumiem par ārkārtējās situācijas izsludināšanu un ieviestajiem ierobežojumiem Covid-19 infekcijas ierobežošanai 22.oktobra sēdē lēmusi par Latvijas futbola zemāko līgu sezonas priekšlaicīgu noslēgšanu. Vietu sadalījums turnīru tabulās tiek noteikts, piemērojot koeficientu, kas tiek izrēķināts, sadalot komandas iegūto punktu skaitu ar komandas nospēlēto spēļu skaitu.

Lasīt vairāk...

Profesore: Kļūt vai nekļūt par saimnieciskās darbības veicēju jeb Autoratlīdzības pārejas periods beidzas

Straujiem soļiem tuvojas termiņš, kad beigsies autoratlīdzības ienākumu saņēmējiem noteiktais pārejas periods un stāsies spēkā jaunais regulējums. Ar šīm izmaiņām radošo profesiju pārstāvji tiek iesaistīti ne tikai iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksāšanā, bet arī pilnvērtīgākā valsts sociālajā apdrošināšanā. Autoratlīdzības saņēmējam paredzētas divas iespējas – reģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējam vai nereģistrēties, tāpēc rodas jautājums, kura no iespējām ir ērtāka un izdevīgāka radošos profesiju pārstāvjiem, un, vai jaunais regulējums bija nepieciešams?

Lasīt vairāk...

Ceturtdien sasniegti rekordi pēc vienā dienā ar Covid-19 inficēto skaita un slimnīcā ievietoto pacientu kopējā skaita

Ceturtdien slimīcās stacionēti 176 jauni pacienti ar Covid-19, vēsta Nacionālais veselības dienests (NVD). Šobrīd kopā stacionāros ārstējas 1257 personas, kas ir par 47 vairāk nekā dienu iepriekš. Šis ir līdz šim lielākais stacionēto pacientu kopskaits. Pēc aģentūras LETA datiem, iepriekš lielākais stacionēto Covid-19 pacientu kopskaits Latvijā tika izziņots 13.janvārī, kad slimnīcās ārstējās 1224 pacienti.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ogrē. Kā vērtējat ideju vakcinētajiem senioriem piešķirt pabalstu?

Katram Latvijā dzīvojošajam, kurš līdz šī gada beigām būs sasniedzis 60 gadu vecumu un būs pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19, no 2021. gada 1. novembra līdz 2022. gada 31. martam tiks izmaksāts pabalsts 20 eiro mēnesī. Pabalstu būs tiesības saņemt arī tad, ja cilvēkam ir ārstu konsilija atzinums par nepieciešamību atlikt vakcināciju. Personu grupā, kurām ir tiesības uz pabalstu 20 eiro mēnesī, būs arī tie, kuri vakcināciju pret Covid-19 veica pirms likuma grozījumu spēkā stāšanās dienas, ja šie cilvēki līdz 2021. gada 31. decembrim sasniedz 60 gadu vecumu.

Lasīt vairāk...

Foto: Mārupes novada jaunieši pārgājienā iepazīst dabu un vēsturi

Biedrība “Pierīgas Partnerība” kopā ar biedrību “Jaunolaines attīstībai” projekta “Kā Tev iet? Dabā iet!” ietvaros Mārupes novadu jauniešiem sarīkoja āra dzīves neformālās izglītības pasākumu “PĀRdzīvo – PIEdzīvo” Ziemassvētku kauju piemiņas vietās Tīreļpurva apkārtnē, kas veicināja jauniešu socializēšanos, iespēju izprast aktīvās atpūtas iespējas un pieejamību, tās ietekmi uz psihoemocionālo stāvokli.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.