Menu
 

Sestdiena, 30 Aprīlis 2022

Andrejs Mūrnieks: Kāpēc Ukraina uzvar?

Kāpēc Ukraina uzvar, lai gan frontes līnijā var būt zaudējumi, ir teritoriju okupācija, kritušie un civiliedzīvotāju deportācijas? Uzvar – morāli! Ukraiņu tautu, armiju un prezidentu apbrīno visā pasaulē. Vai citas Eiropas tautas spētu sekot ukraiņu piemēram? Kā ar mums pašiem? Vai atbalsts Ukrainai ir pietiekams? Vai pasaules vadošo politiķu attieksme pret karu ir adekvāta?

Lasīt vairāk...

Sastiepumi un muskuļu sāpes no sportošanas un dārza darbiem? Sauc palīgā atvēsinošās un sildošās ziedes!

Pavasarī “mostamies” no ziemas perioda un kļūstam aktīvāki – sportojam, dodamies pārgājienos un strādājam dārzā. Lai arī šīs ir patīkamas un gaidītas nodarbošanās, vienmēr pastāv risks gūt dažāda veida traumas. Šādos gadījumos katrā mājas aptieciņā var noderēt gan atvēsinošās, gan sildošās ziedes. Kādas ir to atšķirības un kādās situācijās katru no tām vislabāk lietot?

Lasīt vairāk...

VDD: Pērn galvenos terorisma draudus Latvijā turpināja radīt atsevišķu iedzīvotāju radikalizācija

Pērn Latvijā nav konstatēti ārvalstu teroristu centieni veikt uzbrukumus Latvijas teritorijā, bet galvenos terorisma draudus Latvijā turpināja radīt atsevišķu iedzīvotāju iespējama radikalizācija un pievēršanās vardarbīgam ekstrēmismam, secināts Valsts drošības dienesta (VDD) pagājušā gada darbības pārskatā.

Lasīt vairāk...

Lietuvas izlūkdienests: Krievijas režīms var mēģināt ietekmēt Baltijas valstu energotīklu sinhronizāciju ar Eiropu

Krievija izmanto enerģētikas sviras, lai panāktu sev labvēlīgus lēmumus, tādēļ pastāv liela varbūtība, ka Kremļa režīma pārstāvji meklēs iespējas ietekmēt Baltijas valstu energotīklu sinhronizāciju ar Eiropu, cenšoties nezaudēt infrastruktūras saites ar Baltiju, teikts piektdien publiskotajā Lietuvas Valsts drošības departamenta (VSD) ikgadējā ziņojumā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.