Menu
 

Baltijas valstu spīkeri aicina ASV Kongresu nekavēties ar atbalstu Ukrainai

“Mēs paļaujamies uz to, ka Kongress pieņems pareizo lēmumu un apstiprinās Ukrainai tik ļoti nepieciešamo palīdzības paketi. Tā būs stāšanās pretī tirāniem un agresoriem, tā būs mūsu kolektīvās drošības sargāšana. Ukrainai sniegtais atbalsts ir ieguldījums mūsu kopīgajā drošajā nākotnē,” atklātā vēstulē uzsver Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa kopā ar Igaunijas parlamenta priekšsēdētāju Lauri Husaru un Lietuvas Seima priekšsēdētāju Viktoriju Čmilīti-Nilsenu.

Lasīt vairāk...

Politologs: Līdz ar Valsts kontroles ziņojumu par speciālajiem avioreisiem Kariņa politiskā karjera ir beigusies

Līdz ar Valsts kontroles (VK) ziņojumu par speciālajiem avioreisiem bijušā Ministru prezidenta un ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) politiskā karjera ir beigusies, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes dekāns, politologs Jānis Ikstens.

Lasīt vairāk...

ĀM: Latvija ierosinājusi ES sankciju pret Krieviju 14.kārtā papildināt izejvielu eksporta un tranzīta aizliegumu ar mangāna rūdu

Latvija ir ierosinājusi Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju kārtā papildināt izejvielu eksporta un tranzīta aizliegumu ar mangāna rūdu un alumīnija oksīdu - izejvielām, kuras varētu tikt izmantotas militārajā ražošanā Krievijā, norādīja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.