Menu
 

Ramona Petraviča nolēmusi uz ministres pienākumu pildīšanas laiku nolikt Saeimas deputātes mandātu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) pieņēmusi lēmumu uz ministres pienākumu pildīšanas laiku nolikt Saeimas deputātes mandātu, ceturtdien informēja ministrijā.

“Saeimas prezidijam esmu nosūtījusi iesniegumu par Saeimas deputātes mandāta nolikšanu uz ministres pienākumu pildīšanas laiku. Šis nekad nav bijis ambīciju jautājums, bet gan vienmēr esmu iestājusies par partijas un frakcijas stabilitāti, jo tā ietekmē arī mūsu visu ministru darbu valdībā,” paziņojumā citēts R.Petraviča. Viņa uzskata, ka, būdama deputāte, ir labāk spējusi aizstāvēt savas nozares, ministrijas, valdības un citu ministru darbu Saeimā.

Labklājības ministre uzsver, ka šādu lēmumu bija pieņēmusi jau decembrī, kad valstī spēkā pieņēmās pandēmija, un tā izrādījās daudz smagāka, nekā vasarā epidemiologi bija prognozējuši.

“Ņemot vērā, ka partijas vadības jautājuma sakārtošanās ir ieilgusi, esmu nolēmusi negaidīt jaunu partijas valdes iecelšanu un situācijas noregulēšanos, bet koncentrēties ministres pienākumiem šajā nozīmīgajā laikā. Vakar frakcijā mēs pieņēmām svarīgu lēmumu – nepakļauties valdes ultimātam attiecībā par partnerību koalīcijā, bet palikt uzticīgi līdzšinējam kursam un valdības stabilitātei. Tas man bija izšķirošais faktors sava lēmuma pieņemšanai,” izteikusies Petraviča.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.