Menu
 

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisiju vadīs Raimonds Bergmanis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ieva Ābele, Saeima Foto - Ieva Ābele, Saeima

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisiju vadīs Raimonds Bergmanis (AS), trešdien savā pirmajā sēdē nolēma komisijas deputāti. Par komisijas priekšsēdētāja biedru šodien deputāti ievēlēja Edvīnu Šnori (NA), savukārt par sekretāru – Jāni Skrastiņu (JV), informēja Saeimas preses dienests.

Komisijā strādās arī deputāti Jānis Dombrava (NA), Ainars Latkovskis (JV), Igors Rajevs (AS), Aleksejs Rosļikovs (Stab.), Uģis Rotbergs (JV), Jana Simanovska (P), Edmunds Zivtiņš (LPV) un Andrejs Vilks (ZZS). Komisiju sastāvs noteikts ar Saeimas 23.novembra ārkārtas sēdes lēmumu.

R.Bergmanis bija ievēlēts arī 12. un 13.Saeimā. Iepriekš darbojies Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā un Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā.

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas pārraudzībā ir nacionālās drošības, valsts aizsardzības, iekšlietu, korupcijas novēršanas jomas. Komisijas priekšsēdētājs vienlaikus ir arī Nacionālās drošības padomes loceklis un piedalās valsts augstāko amatpersonu un institūciju vienotas darbības saskaņošanā nacionālās drošības jomā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.