Menu
 

Nacionālajai apvienībai pievienojas Siguldas ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns

  • Autors:  Apriņķis.lv
Nacionālajai apvienībai pievienojas Siguldas ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns Foto: LETA

Trešdien, 5. decembrī, nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”–“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” (NA) valde lēma par izglītības jautājumu eksperta Rūdolfa Kalvāna apstiprināšanu NA biedra statusā.

Rūdolfs Kalvāns ir Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas prezidents, Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors, kā arī deputāts Siguldas novada domē un aktīvs zemessargs. R. Kalvānam ir doktora grāds vadībzinātnē izglītības vadības apakšnozarē un liela profesionālā pieredze, strādājot kā ekspertam Izglītības un zinātnes ministrijā, Valsts izglītības satura centrā un Latvijas Zinātnes padomē. Viņš ir autors daudzām zinātniskajām publikācijām un ir biežs lektors vietējās un starptautiskajās zinātniskajās konferencēs, informē NA pārstāvis Raivis Zeltīts.

“Mūsu politikai, īpaši izglītības politikai, jābūt ilgtspējīgai, saliedētai, nozares atbalstu sekmējošai, tādai, kādu demonstrē NA vērtības un darbi. Tieši cilvēki, jaunatne, kultūra, valoda un izglītība ir nacionālās identitātes pamats, kam ne tikai ar augstu kompetenci jāpalīdz progresīvi attīstīties, bet arī ar stingru politisko gribu jānotur nacionālās vērtības,” norāda Rūdolfs Kalvāns.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.