Menu
 

Piektdiena, 20 Decembris 2019

Tiesa aptur tiesvedību Rimšēviča lietā un vērsīsies EST

Rīgas rajona tiesa Jūrmalā šodien apturēja tiesvedību krimināllietā, kurā Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs un uzņēmējs Māris Martinsons ir apsūdzēti korupcijā, lai vērstos Eiropas Savienības tiesā (EST) ar vairākiem prejudiciāliem jautājumiem, kas saistīti ar Rimšēviča kā Eiropas Centrālās bankas (ECB) padomes locekļa kriminālprocesuālo imunitāti, apstiprināja Tiesu administrācijas pārstāve Ināra Makārova. 

Lasīt vairāk...

Kā saturīgi pavadīt ziemas brīvlaiku?

Ja vien ziemas brīvlaikā būtu sniegs, tad ilgi nebūtu jāprāto, ko darīt brīvdienās. Taču šogad ziema mūs nav pārāk lutinājusi ar sniegu, un šķiet, ka plāns saturīgai laika pavadīšanai tomēr būs nepieciešams. Tā kā sniegu tik drīz nesola, “Rimi bērniem” eksperti sagatavojuši dažādus brīvlaika pavadīšanas ieteikumus ko darīt, ja sniegu nesola.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Zagļu iekārotākie auto 2019.gadā – "BMW", "Volvo" un "Toyota"

Šā gada 11 mēnešos autozagļi visvairāk iekārojuši "BMW", "Volvo" un "Toyota" markas automašīnas, savukārt septiņu gada periodā zagtāko auto topā pirmās vietas pieder "Toyota", "Audi", "BMW", "Volkswagen" un "Honda", par auto zādzībām izmaksātajām apdrošināšanas atlīdzībām pārsniedzot kopumā 3,4 miljonus eiro, liecina AAS "BTA Baltic Insurance Company" (BTA) apkopotie dati par KASKO apdrošināšanas atlīdzībām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.