Menu
 

Pirmdiena, 07 Decembris 2020

Federācijas: Arī sporta bāžu apvienošanas gadījumā stratēģiskie lēmumi par Siguldas trasi jāpieņem uz vietas, nevis ministrijā

  • Publicēts Sports

Ja Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM) izdosies apvienot tās pārvaldībā esošās četras nacionālās sporta bāzes, tad arī turpmāk stratēģiskie lēmumi, kas attiecas uz Siguldas ledus trasi, jāpieņem uz vietas, nevis ministrijā, aģentūrai LETA norādīja Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas (LBSF) prezidents Jānis Kols un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) vadītājs Atis Strenga.

Lasīt vairāk...

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatam virza Artūru Tomu Plešu

Partiju apvienības "Attīstībai/Par!" frakcija vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatam virza 13. Saeimas deputātu, "Attīstībai/Par!" frakcijas priekšsēdētāja vietnieku Artūru Tomu Plešu, kurš šobrīd kā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) parlamentārais sekretārs uztur saikni starp ministriju un Saeimu.

Lasīt vairāk...

VVD lašveidīgo zivju nārsta migrācijas periodā atklājis 24 nelikumīgas zivju ieguves gadījumus

  • Publicēts Vide

Valsts vides dienests (VVD), veicot pastiprinātu kontroli lašveidīgo zivju nārsta migrācijas upēs un jūras piekrastē, oktobrī un novembrī uzsācis 23 administratīvā pārkāpuma lietas un vienā gadījumā par konstatēto zvejas pārkāpumu uzsākts kriminālprocess. Tas ierosināts par VVD inspektoru konstatēto nelikumīgu zveju ar tīkliem Gaujā, Siguldas novadā, kur tika nozvejoti trīs laši, divi sapali un divi brekši.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.