Menu
 

Trešdiena, 31 Marts 2021

Krievija draud Ukrainai ar karu

Kremlis trešdien piedraudējis Ukrainai ar karu, pie kā varot novest Kijevas "provokatīvās darbības", nolūkā atsākt karadarbību ar Krievijas uzturētajām un apbruņotajām kaujinieku bandām, kuru kontrolē atrodas daļa Ukrainas teritorijas.

Lasīt vairāk...

Uzņēmēji par bezjēdzīgāko Covid-19 izplatības mazināšanā vērtē tirdzniecības ierobežojumus

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS veiktās Uzņēmēju viedoklis par uzņēmējdarbības stāvokli Latvijā aptaujas dati liecina, ka uzņēmēji par efektīvāko ierobežojumu risinājumu Covid-19 izplatības mazināšā vērtē ieceļošanu no ārvālstīm un izolāciju pēc ieceļošanas, savukārt par bezjedzīgāko – tirdzniecības ierobežojumus.

Lasīt vairāk...

Pētījums: 49% Latvijas iedzīvotāju ir gatavi ikdienā pieņemt videi draudzīgākus lēmumus

  • Publicēts Vide

Teju puse aptaujāto (49%) Latvijas iedzīvotāju apliecina, ka ir gatavi ikdienā pieņemt videi draudzīgākus lēmumus, liecina uzņēmuma “Orkla Latvija” veiktais pētījums. Kopējie rezultāti iezīmē, ka cilvēki vēlas dzīvot videi draudzīgāk, bet ne vienmēr ir skaidrs, kādas darbības ir jāveic, vai arī ar ilgtspējīgiem lēmumiem ir saistītas papildu izmaksas, ikdienas paradumu maiņa un citi faktori.

Lasīt vairāk...

Lai Lieldienu šeptēšanās virtuvē un citas aktivitātes neizsauc nelaimi

Lieldienas priecē ar brīvdienām, svētku aktivitātēm un svētku galdu. Lai mazāko vidū iecienītās Lieldienu olu meklēšanas aktivitātes, kā arī svētku neatņemama sastāvdaļa – šeptēšanās virtuvē un grilsezonas atklāšana – neradītu elektrotraumu vai ugunsgrēku riskus, būtiski ievērot elektrodrošības principus. Nedrīkst aizmirst: virtuve, kur ikdienā darbojamies gan ar elektroiekārtām, gan dažādiem šķidrumiem, ir viena no elektronedrošākajām telpām visā mājoklī.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.