Menu
 

Piektdiena, 18 Jūnijs 2021

Gadsimta garāko līgodziesmu skandēs vairāki simti dziedātāju, arī Siguldā, Baldonē un Jaunmārupē

21.jūnijā, vasaras saulgriežos, vairāki simti dziedātāju Latvijā un visā pasaulē skandēs “Gadsimta garāko līgodziesmu”, ko jau sesto gadu organizē Latvijas Radio 2. Līgodziesma no saules lēkta plkst. 4.29 līdz saules rietam plkst. 22.22 ar radio ētera starpniecību vīsies cauri visai Latvijai. Sekojot saules ceļam, līgošanā secīgi iesaistīsies kori un folkloras kopas no dažādiem Latvijas reģioniem un pat kontinentiem.

Lasīt vairāk...

Mūrniece Lietuvas premjerministrei: Eiropas Savienībai jābūt gatavai stiprināt tās ārējo robežu ar Baltkrieviju

Eiropas Savienībai (ES) jābūt gatavai atbalstīt tās ārējās robežas stiprināšanu ar Baltkrieviju. Tas ir svarīgi ne vien mūsu reģiona, bet arī visas ES drošībai, sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, parlamentā tiekoties ar Lietuvas Republikas premjerministri Ingrīdu Šimonīti un pārrunājot jautājumu par nelegālās migrācijas plūsmas pieaugumu uz ES austrumu robežas ar Baltkrieviju.

Lasīt vairāk...

Pierīgas klubu pārstāvētā Latvijas regbija-7 izlase startēs Eiropas trofejas divīzijas čempionātā

  • Publicēts Sports

Latvijas vīriešu regbija-7 nacionālā valstsvienība piektdien devusies uz Horvātijas galvaspilsētu Zagrebu, kur 19.un 20. jūnijā piedalīsies Eiropas Trofejas divīzijas čempionāta pirmajā posmā. Turnīrā piedalīsies Rumānijas, Ukrainas, Beļģijas, Horvātijas, Čehijas, Zviedrijas, Izraēlas, Luksemburgas, Dānijas, Turcijas un Ungārijas regbija-7 valstsvienības. Latvijas izlase pirmajā grupu turnīra kārtā ielozēta C apakšgrupā ar Beļģijas, Horvātijas un Dānijas regbistiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.