Menu
 

Ceturtdiena, 12 Augusts 2021

Augusta beigās gaidāms Ķekavas velobrauciens

  • Publicēts Sports

Vasaras noslēgumā, 28. augustā, notiks trešais Ķekavas velobrauciens ar četrām dažādām distancēm, kur īsākā būs 400 metri un garākā - 45 kilometri, informē Ķekavas novada pašvaldībā. Velobrauciens notiks sporta laukumā “Fortius” pie Ķekavas sporta kluba.

Lasīt vairāk...

LPS: Pašvaldībām nepieciešams pārejas periods sociālo pabalstu piešķiršanas sistēmas sakārtošanai

Pašvaldībām pēc administratīvi teritoriālās reformas (ATR) ieviešanas ir jārisina virkne juridisko jautājumu saistībā ar apvienošanos, tostarp jāpārskata vairums normatīvo aktu, kā arī jāatrisina dažādi infrastruktūras savietojamības jautājumi, tāpēc ir nepieciešams pārejas periods sociālās palīdzības sistēmas sakārtošanai, skaidro Latvijas Pašvaldību savienībā (LPS).

Lasīt vairāk...

Spuņciemā izveidots izzinošs stends

Lai veicinātu emocionālās saiknes un identitātes apziņas veidošanos un iesaistītu iedzīvotājus kultūrvēsturiskā mantojuma izzināšanā, Latvijas kultūrvēsturiskās ainavas un vēsturiskās atmiņas izpētes un saglabāšanas biedrība, piedaloties Babītes novada pašvaldības projektu konkursā “Ģimenei. Videi. Izaugsmei Babītes novadā”, īstenoja projektu "Izzinoša stenda izveide Spuņciemā". Projekta ietvaros izveidots izziņas stends, kā arī sagatavoti trīs ekskursiju maršruti skolēniem, lai iesaistītu tos vietējās vēstures izzināšanā, informē Mārupes novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Puse Latvijas iedzīvotāju gatavi maksāt vairāk par pirmās nepieciešamības pārtikas precēm

"Baltic International Bank" veiktajā aptaujā noskaidrots: lai atbalstītu Latvijas uzņēmumu attīstību, puse no iedzīvotājiem būtu gatavi atteikties no importētām pirmās nepieciešamības pārtikas precēm, piemēram, maizes, piena produktiem, olām, gaļas un zivīm, izvēloties vietējos ražojumus, par aptaujas rezultātiem informē "Baltic International Bank" Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja Ilze Vītola.

Lasīt vairāk...

Morē gaidāma izrāde-lekcija "Strauji saldēti un izbāzti vasaras mirkļi. Jūdaži, Allaži, More, 2021"

14.augustā Mores pagasta svētkos ar izrādi-lekciju "Strauji saldēti un izbāzti vasaras mirkļi. Jūdaži, Allaži, More, 2021" noslēgsies projekts "Māksla palīdz saprast, pieredzēt un izdzīvot". Tā ietvaros no 2021.gada jūnija līdz augustam biedrības "LAUKKU" mākslinieki tikās ar Siguldas novada apkaimju iedzīvotājiem, lai radošās darbnīcās un sarunās dalītos ar stāstiem un emocijām un caur deju, vizuālo mākslu un skaņām tuvāk iepazītu cits cita darbu, dzīvi un iekšējo pasauli, informē biedrības sabiedrisko attiecību konsultante Maija Treile.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.