Menu
 

Ceturtdiena, 24 Februāris 2022

Ministru kabinets apstiprinājis plānu gadījumam, ja Latvijā masveidā ieradīsies cilvēki no Ukrainas

Ceturtdien Ministru kabinets apstiprināja plānu personu no Ukrainas masveida ierašanās gadījumā Latvijā. Plāna mērķis ir noteikt valsts institūciju, pašvaldību un komersantu īstenojamos pasākumus un iesaistāmos resursus, nodrošinot saskaņotu un nekavējošu rīcību, lai spētu uzņemt un izmitināt desmit tūkstošu personu, kas masveidā varētu ierasties no Ukrainas.

Lasīt vairāk...

Valsts policija: Autovadītājs, kurš gāja bojā ceļu satiksmes negadījumā Ādažos, bijis alkohola reibumā

Šī gada 22. janvārī Ādažos, uz autoceļa A1 notika ceļu satiksmes negadījums, kurā bojā gāja automašīnas “Škoda” vadītājs un ar gūtajām traumām medicīnas iestādē tika nogādātas divas personas. Valsts policija ceturtdien, 24. februārī, saņēma ekspertīzes slēdzienu un ir konstatēts, ka automašīnas vadītājs ir bijis alkohola reibumā. Par notikušo izmeklēšana kriminālprocesā turpinās.

Lasīt vairāk...

CSP: 2021.gadā bezdarba līmenis Latvijā bija 7,6 %

2021.gadā 70,6 tūkstoši iedzīvotāju vecumā no 15 līdz 74 gadiem bija bezdarbnieki, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) Darbaspēka apsekojuma rezultāti. Salīdzinot ar 2020. gadu, bezdarbnieku skaits ir samazinājies par 8,1 tūkstoti jeb 10,3 %. Pērn bezdarba līmenis Latvijā bija 7,6 %, kas ir par 0,5 procentpunktiem zemāks nekā 2020. gadā. Sievietēm bezdarba līmenis joprojām saglabājas zemāks nekā vīriešiem (attiecīgi 6,6 % un 8,5 %).

Lasīt vairāk...

Jūrmala izsludina 16 tirdzniecības vietu nomas izsoli

Jūrmalas pašvaldība iznomās 15 tirdzniecības vietas Jūrmalas vēsturiskā centra daļā Jomas ielā, Turaidas ielā, Dzintaru mežaparkā un 5. līnijā, kā arī vienu tirdzniecības vietu Ķemeru vēsturiskajā parkā. Nomas tiesības var iegūt, piedaloties rakstiskā izsolē, un izsolē var piedalīties gan fiziskas, gan juridiskas personas. Kā informēja pilsētas domē, pieteikumus dalībai izsolē var iesniegt līdz 14. martam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.