Menu
 

Piektdiena, 18 Marts 2022

Kols ASV Helsinku komisijā aicina rietumvalstis apzināties Krievijas radīto hibrīdapdraudējumu

Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Rihards Kols, uzrunājot Amerikas Savienoto Valstu Eiropas Drošības un sadarbības komisiju (ASV Helsinku komisija) īpašā noklausīšanās sēdē, aicināja rietumvalstis apzināties Krievijas radīto hibrīdapdraudējumu. Baltijas valstu parlamentu Ārlietu komisiju priekšsēdētāju kopīgās vizītes ietvaros parlamentārieši informēja ASV Helsinku komisiju par aktuālajiem drošības izaicinājumiem Baltijā, informēja Saeimas preses dienestā.

Lasīt vairāk...

Brīdina par telefonkrāpniekiem, kas uzdodas par policistiem

Pēdējā laikā Valsts policija ir saņēmusi informāciju no vairākiem iedzīvotājiem, kuriem ir zvanījuši krāpnieki, kas uzdevušies par policijas darbiniekiem un mēģinājuši izvilināt norēķinu karšu datus. Piemēram, ceturtdien, 17. martā, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē ir saņemta informācija par pieciem šādiem krāpšanas mēģinājumiem. Valsts policija aicina iedzīvotājus nevienam neatklāt savu bankas kontu piekļuves datus un saglabāt piesardzību.

Lasīt vairāk...

Kā un ko ietaupīt? Ilgtspēja – iespēja krīzes ēnā

Straujo degvielas cenu kāpumu pēdējās nedēļās ir pamanījuši teju visi. Īpaši tie, kuri iegādājās auto, neuztraucoties par tā degvielas patēriņu. Kā rīkoties? Censties samazināt braucienu biežumu vai attālumus, iet ar kājām, iegādāties velosipēdu vai ikdienā izmantot sabiedrisko transportu? Pavisam nejauši zaļākas transporta alternatīvas kļuvušas aktuālas. Tas pats attiecas uz uzņēmējiem - līdz ar straujo elektroenerģijas, gāzes un degvielas cenu kāpumu, tiek arvien biežāk aktualizēts jautājums - kā resursus ietaupīt?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.