Menu
 

Pirmdiena, 21 Marts 2022

Policija pabeigusi izmeklēšanu lietā par vīrieša slepkavību atriebības nolūkā Ķekavas pagastā

15.martā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1.biroja 1.nodaļas likumsargi pabeidza izmeklēšanu lietā par 2019.gada decembra sākumā Ķekavas pagastā izdarītu vīrieša slepkavību personu grupā. Izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka noziegumu izdarījuši četri vīrieši un slepkavības motīvs bijusi atriebība, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Lasīt vairāk...

Naktī uz svētdienu notiks pāreja uz vasaras laiku

27.martā plkst.3.00 – naktī no sestdienas uz svētdienu – Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu uz priekšu, vēsta Ekonomikas ministrija. Savukārt 30.oktobrī plkst.4.00 notiks pāreja atpakaļ no vasaras laika, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Lasīt vairāk...

Speciālistu ieteikumi atlabšanas periodam pēc Covid-19 pārslimošanas

Šā gada pirmajos mēnešos Latvija piedzīvoja īpaši augstus Covid-19 saslimstības rādītājus. Kamēr daļai Covid-19 pacientu slimošana norisinās viegli un neatstāj komplikācijas, tikmēr citi pēc izslimošanas saskaras ar dažādām veselības problēmām. Kādas ir biežākās komplikācijas pēc Covid-19 izslimošanas un ko darīt, lai ar tām veiksmīgāk tiktu galā?

Lasīt vairāk...

CSP: Ražotāju cenu līmenis gada laikā palielinājies par 25,6 %

2022.gada februārī, salīdzinot ar 2021. gada februāri, vidējais ražotāju cenu līmenis Latvijas rūpniecībā palielinājās par 25,6 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Vietējā tirgū realizētajai produkcijai cenu līmenis palielinājās par 33,2 %, eksportētajai produkcijai – par 19,0 %. Eksportam uz eirozonas valstīm cenas pieauga par 23,2 %, eksportam uz ārpus eirozonas valstīm – par 15,5 %.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.