Menu
 

Svētdiena, 06 Marts 2022

Ceturtaļfināla sērijās Ķekavas florbolistiem pagaidām neizšķirts, Ulbroka zaudē

  • Publicēts Sports

Nedēļas nogalē aizvadītas pirmās divas spēles Latvijas florbola virslīgas ceturtdaļfinala sērijās. “Ķekavas” komandas duelī pret Talsu NSS/”Krauzers” rezultāts ir neizšķirts 1:1, bet “Oxdog Ulbroka LU” florbolisti pirmajos divos mačos pret Kocēnu “Rubeni” piedzīvoja zaudējumus. Sērijas ritēs līdz četrām uzvarām, nākamās divas spēles notiks Pierīgā.

Lasīt vairāk...

Lai izvairītos no kara radītās trauksmes, ieteicams parūpēties par pamatvajadzībām un sekot ziņām

Lai izvairītos no trauksmes sajūtas saistībā ar Ukrainā notiekošo karu, cilvēkiem būtu galvenokārt jāparūpējas par savu pamatvajadzību apmierināšanu - miegu un fiziskajām aktivitātēm, turklāt, lai gūtu izpratni par notiekošo, vajadzētu sekot līdzi ziņām, iesaka klīniskās psiholoģes Kristiāna Kalniņa un Ilze Akmene.

Lasīt vairāk...

Kam pievērst uzmanību, lai zinātu, ka desā ir gaļa

Desu, cīsiņus un citus gaļas produktus gatavo no gaļas, bet vai tiešām tikai no tās? Zema cena ir viens no signāliem, ka produktā attiecīgi ir mazs gaļas daudzums, ko, visticamāk, lielākoties aizstāj uzturvielām mazāk vērtīgā mehāniski atdalītā gaļa (MAG). Kā iepirkties gudri, lai organisms tiešām saņemtu gaļu? Jāraugās, lai gaļas produktā ir izmantota gaļa – jo augstāks gaļas procents sastāvā, jo labāks produkts.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.