Menu
 

Pirmdiena, 07 Marts 2022

"Klīnika DiaMed" un "OlainMed" ir gatavi piedāvāt iespēju ukraiņu mediķiem strādāt Latvijā

Solidarizējoties ar ukraiņu tautu un sniedzot palīdzības roku, AS "Olainfarm Grupas" uzņēmumi SIA "Klīnika DiaMed" un SIA "OlainMed" ir gatavi piedāvāt ukraiņu mediķiem darba iespējas savos uzņēmumos. Uzņēmumi ir gatavi pieņemt darbā ārstus – speciālistus, ārsta palīgus, kā arī medicīnas māsas, informēja SIA valdes priekšsēdētāja Darja Cvetkova.

Lasīt vairāk...

CSP: Janvārī rūpniecības produkcijas apjoms pieaudzis par 5,9 %

2022.gada janvārī, salīdzinot ar 2021. gada janvāri, rūpniecības produkcijas apjoms pēc kalendāri koriģētiem datiem salīdzināmajās cenās pieauga par 5,9 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Ražošanas apjoma kāpums bija apstrādes rūpniecībā – par 9,3 % un ieguves rūpniecībā un karjeru izstrādē – par 9,4 %. Savukārt elektroenerģijas un gāzes apgādē bija kritums par 10,8 %, samazinoties koģenerācijas stacijās saražotās elektroenerģijas apjomam un gāzes piegādei patērētājiem.

Lasīt vairāk...

Kā mūs ietekmē neziņa par nākotni ? Vai izjust bailes šobrīd ir normāli?

Vēl pavisam nesen mūsu ikdienā galvenais satraukums vijās par un ap Covid-19 pandēmiju, tajā pašā laikā viešot cerību, ka jau drīz dzīve atgriezīsies ierastajā ritmā. Taču aizvadītajā nedēļā piedzīvotais ir šokējis iedzīvotājus visā pasaulē un arī Latvijā, ietekmējot emocionālo veselību, kā arī izraisot bailes un stresu. Kāpēc bailes izjust ir normāli un kā tās varam mazināt?

Lasīt vairāk...

Uzkodas Sieviešu dienas pusdienām

Lai kādi būtu laiki, sieviešu spēks un solidaritāte spēj darīt brīnumus, tālab, svinot Starptautisko sieviešu dienu pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar nacionālo pārtikas mazumtirdzniecības tīklu “Elvi” piedāvā divas receptes viegli pagatavojamām uzkodām, kas noderēs gan kungiem, kuri vēlēsies palutināt apkārt esošās dāmas, gan draudzeņu kopā sanākšanas reizēm ne tikai 8.martā.

Lasīt vairāk...

Zīmola "TimoMurene" bokseršorti – ērti un veselīgi

Dāmu apakšveļu Latvijā ražo vairāki desmiti uzņēmumu, bet par to, lai arī vīrieši ikdienā justos pievilcīgi, ērti un – galvenais – veselīgi, lai neciestu viņu reproduktīvā veselība, aizdomājas retais. Par to padomājuši pašmāju zīmola “TimoMurene” ražotāji, piedāvājot visaugstākās kvalitātes un pārdomāta dizaina ērtus kokvilnas bokseršortus. Tie, kuri šo produkciju izmēģinājuši, vairs nevēlas neko citu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.