Menu
 

Trešdien reģistrēti 18 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, deviņi saslimušie saistīti ar uzliesmojumu Murjāņu sporta ģimnāzijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - NMPD, grafika - LETA Foto - NMPD, grafika - LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1829 Covid-19 testi un reģistrēti astoņpadsmit jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Divi saslimušie atbraukuši no ārvalstīm – Serbijas un Īrijas, deviņi saslimušie ir saistīti ar uzliesmojumu Murjāņu sporta ģimnāzijā, bet ar septiņām personām uzsākta saziņa, lai precizētu papildus informāciju. Epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās, vēsta SPKC.

Pagājušajā diennaktī saslimšana ar Covid-19 pirmo reizi konstatēta Krimuldas novadā, kur tagad inficēto skaits nepārsniedz piecu gadījumu robežu, ziņo aģentūra LETA. Astoņi gadījumi ir atklāti Sējas novadā.

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 207 909 izmeklējumi, saslimušas 1275 personas un 1070 izveseļojušās. Miruši 32 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā jauni pacienti ar Covid-19 slimnīcās nav ievietoti. Stacionāros šobrīd ārstējas seši pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīts 191 pacients.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.