Menu
 

Ceturtdien Latvijā konstatēti 11 jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, stacionēts viens pacients

  • Autors:  Apriņķis.lv
Līdzšinējie dati Latvijā par saslimstību ar Covid-19 liecina, ka visvairāk slimo ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecuma grupā no 30-39 gadiem, kuri apmeklē ārvalstis un publiskas vietas – ēdināšanas iestādes, izklaides vietas. Savukārt bērnu vidū līdz šim saslimstība bijusi zema – tikai 8% no visiem saslimušajiem ir bērni. Grafika – SPKC Līdzšinējie dati Latvijā par saslimstību ar Covid-19 liecina, ka visvairāk slimo ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecuma grupā no 30-39 gadiem, kuri apmeklē ārvalstis un publiskas vietas – ēdināšanas iestādes, izklaides vietas. Savukārt bērnu vidū līdz šim saslimstība bijusi zema – tikai 8% no visiem saslimušajiem ir bērni. Grafika – SPKC

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 2445 Covid-19 testi un reģistrēti 11 jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Seši saslimušie, tajā skaitā četri Ņižnekamskas “Ņeftehimik” komandas hokejisti, kuriem piektdien bija paredzēta spēle pret Rīgas “Dinamo”, ieradušies no ārzemēm (Francijas, Norvēģijas, Krievijas), trīs saslimušie ir kontaktpersonas, bet divām personām tiek precizēti inficēšanās apstākļi, liecina SPKC dati.

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 274 826 izmeklējumi, saslimušas 1459 personas un 1248 izveseļojušās. Miruši 35 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietots viens jauns pacients ar Covid-19. Stacionāros šobrīd ārstējas desmit pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 209 pacienti.

Līdzšinējie dati Latvijā par saslimstību ar Covid-19 liecina, ka visvairāk slimo ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecuma grupā no 30-39 gadiem, kuri apmeklē ārvalstis un publiskas vietas – ēdināšanas iestādes, izklaides vietas. Savukārt bērnu vidū līdz šim saslimstība bijusi zema – tikai 8% no visiem saslimušajiem ir bērni.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.