Logo
Drukāt šo lapu

Labākie Latvijas speciālisti Jūrmalā – Dr. Ķīša Dermatoloģijas klīnikas izbraukuma konsultācijas

Labākie Latvijas speciālisti Jūrmalā – Dr. Ķīša Dermatoloģijas klīnikas izbraukuma konsultācijas publicitātes

Ādas stāvoklis ne tikai atspoguļo mūsu veselības stāvokli, bet nereti nosaka to, kā mēs jūtamies un kā izskatāmies sabiedrībā. Ādas slimības var radīt diskomfortu, neērtības sajūtu un pazemināt pašvērtējumu. Kompetenti speciālisti varētu palīdzēt šo sajūtu aizmirst uz visiem laikiem ātri, vienkārši un nesāpīgi! Profilaktiskos nolūkos, dermatologu vajadzētu apmeklēt vismaz reizi gadā, tieši tāpat kā zobārstu vai citus speciālistus, sevišķi, ja ir sūdzības vai redzamas izmaiņas ādas, matu vai nagu stāvoklī.

Savlaicīga vizīte pie dermatologa ļaus ieekonomēt līdzekļus un ārstēšanai nepieciešamo laiku, uzlabojot gan ādas, gan emocionālo stāvokli. Ieteikumi par ādas kopšanu ikdienā un piemērotu uzturu ievērojami var palīdzēt izskatīties un justies labāk. Diemžēl, bieži labākie speciālisti pieejami vien Rīgā. Prof. Jāņa Ķīša Estētiskās dermatoloģijas klīnika rūpēs par saviem pacientiem piedāvā izbraukuma konsultācijas uz lielākajām Latvijas pilsētām. Ādas ārsts Jūrmalā tās iedzīvotājiem nu ir ērti pieejams, jo klīnikas speciālisti uz pilsētu dodas sešas reizes mēnesī!

Prof. Jāņa Ķīša klīnika garantē kvalitāti un efektivitāti arī Jūrmalā

Prof. Jāņa Ķīša Dermatoloģijas klīnika ir līdere dermatoloģijas jomā, kas no citām medicīnas iestādēm atšķiras ar to, ka izvērtē ādas stāvokli kopumā un inovatīvā un progresīvā veidā cīnās ar slimību cēloņiem, nevis tikai ar sekām. Klīniku raksturo nemitīga attīstība, pieredzes apmaiņa, konfidencialitāte un izbraukuma konsultācijas reģionos, lai augstākā līmeņa ārstniecības pakalpojumus varētu piedāvāt arī ārpus Rīgas. Tā ir unikāla iespēja arī Jūrmalā saņem valstī atzītāko speciālistu padomus. Dr. Ķīša profesionalitāti apliecina statistika – 35 darba gadi un vairāk nekā 30 000 apmierinātu pacientu!

Tehnoloģijas un nozares inovācijas palīdz izārstēties ātrāk

Nav noslēpums, ka mūsdienās pilnvērtīga veselības aprūpe nav iespējama bez atbilstošas aparatūras un Prof. Jāņa Ķīša klīnikas būtiska priekšrocība ir iešana vienā solī ar straujo tehnoloģisko attīstību, kas pacientiem ļauj saņemt laikmetam atbilstošu ārstēšanu. Jaunākās tehnoloģijas tiek izmantotas visdažādākajās procedūrās – lāzerterapijā asinsvadu likvidēšanai un rētu apstrādei, ķirurģiskās manipulācijās, biopsijā, ādas veidojumu izgriešanā, aukstuma terapijas procedūru jeb krioterapijas laikā un vēl daudzas citas.

Dažādība procedūru izvēlē, iekārtu un ārstniecības metožu efektivitāte garantē gaidīto rezultātu – ātrāku veselības atgūšanu. Jāatzīmē, ka dermatologs Jūrmalā sniedz tikai konsultācijas un tālāki izmeklējumi, kā arī manipulācijas ar iekārtām, jāveic Rīgā. Tāpat klīnikā Rīgā pieejama Baltijas reģionā vienīgā pieejamā ZELTIQ CoolSculpting iekārta, kura palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem, izmantojot unikālu aukstuma terapiju. Tā ir ļoti moderna, citur pasaulē pazīstama iekārta, kas ir līdzvērtīga ķirurģiskas operācijas efektam un saglabā tikpat ilglaicīgu un spēcīgu efektu.

Negaidi problēmas – ietaupi līdzekļus!

Āda ir lielākais cilvēka orgāns, kas ir vitāli nozīmīgs, jo atbild par termoregulāciju, pasargā no traumām un atspoguļo kopējo veselības stāvokli. Elastīga, kopta un mirdzoša āda var likt izskatīties jaunākam, savukārt pelēka, nogurusi un plankumaina āda rada vecuma sajūtu ne tikai vizuāli, bet arī emocionāli.

Lai pieteiktos vizītei, nepieciešamas vien pāris minūtes, jo to ļoti ērti var izdarīt mājas lapā dermatologs.com. Prof. Ķīsis izbraukuma konsultācijas Jūrmalā sniedz Slokas ielā 26, Jūrmalā, Dubultu poliklīnikas telpās.

Izmantojiet iespēju apmeklēt kvalificētu un progresīvu dermatologu tuvāk mājām!

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024