Menu
 

Šogad Psiholoģijas dienu programmā plānoti ap 30 pasākumi

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - facebook.com/LatvijasPsihologuBiedriba Ilustrācija - facebook.com/LatvijasPsihologuBiedriba

Šogad Psiholoģijas dienu programmā plānoti ap 30 pasākumi nozares profesionāļiem un ikvienam interesentam, informēja organizatori.

Psiholoģijas dienas notiks vienu nedēļu - no 7.oktobra līdz 14.oktobrim. Pasākuma tēma šogad ir "Psihologa loma pārmaiņu laikā" un programmā plānoti ap 30 pasākumi, kas būs brīvi pieejami, lielākā daļa no tiem - bez maksas.

Lielākā daļa pasākumu notiks tiešsaistē "Zoom" un "Teams" platformās, bet daļa klātienē - dažādās vietās Rīgā.

Rīgas Stradiņa universitāte šajā laikā piedāvās atvērtās lekcijas, savukārt Vidzemes Augstskola piedāvās pasākumu par laika efektīvu plānošanu kā prokrastinācijas pārvarēšanas atslēgu. Dažādās jomās praktizējoši psihologi sniegs bezmaksas konsultācijas.

Psiholoģijas dienas rīko kopš 2013.gada. No 2014.gada tās koordinē Latvijas Psihologu biedrība un organizē sadarbībā ar psihologu profesionālajām organizācijām.

Šobrīd Psihologu reģistrā ir reģistrēti vairāk nekā 1500 psihologu, kuri reģistrēti izglītības un skolu psiholoģijas, darba un organizāciju psiholoģijas, klīniskās un veselības psiholoģijas, juridiskās psiholoģijas, konsultatīvās psiholoģijas un militārās psiholoģijas jomās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.