Menu
 

Notiks "Veselības centrs 4" filiāles "Valdlauči" otrās kārtas svinīgā atklāšana

  • Autors:  Apriņķis.lv
Notiks "Veselības centrs 4" filiāles "Valdlauči" otrās kārtas svinīgā atklāšana Foto - dermaclinic.lv

Īstenota SIA “Veselības centrs 4” filiāles “Valdlauči” izveides otrā kārta, kurā ierīkots jauns rentgena izmeklējumu kabinets, fizioterapijas kabinets, procedūru kabinets, elektrokardiogrammas kabinets un laboratorijas telpas. Filiāles “Valdlauči” otrās kārtas svinīgā atklāšana notiks piektdien.

Pirms sešiem gadiem izveidotā “Veselības centrs 4” filiāle “Valdlauči” Ķekavas un citu Pierīgas novada iedzīvotājiem nodrošina gan Nacionālā veselības dienesta (NVD) apmaksātus, gan maksas pakalpojumus. Šis modernais daudzprofilu medicīnas centrs tapa, sadarbojoties SIA “Veselības centrs 4”, veikalam “Top” un Ķekavas novada domei.

Filiālē “Valdlauči” tiek nodrošināti diagnostikas, ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumi ar mērķi uzlabot pieejamību valsts apmaksātajiem pakalpojumiem Ķekavas novadā. Īstenojot projekta otro kārtu, iedzīvotājiem papildus pieejami rentgena diagnostikas un citi līgumā ar NVD paredzētie pakalpojumi.

Līdz šim Ķekavas novada iedzīvotājiem rentgena izmeklējumi tika veikti, izmantojot mobilo rentgenu, turklāt ierobežota spektra - tikai plaušu izmeklējumi. Tagad pilna spektra izmeklējumi ir veicami ar stacionāro iekārtu, kas nodrošina samazinātu starojumu un izcilu attēlu kvalitāti.  Jaunā rentgena iekārta, pateicoties tās uzbūvei, ļauj veikt izmeklējumus visām ķermeņa daļām, pacientam gan stāvot, gan sēžot, gan guļot. Tai ir kustīga galda virsma un tā ir piemērota arī adipoziem pacientiem (līdz 450 kg). Iekārtas apstrādes darba stacija nodrošina pacientu datu arhivēšanu un analīzi.

SIA “Veselības centrs 4” filiāles “Valdlauči” abu kārtu izveidei, telpu remontam un aprīkošanai ar medicīnas tehnoloģijām kopumā ir investējis līdzekļus 750 000 eiro apmērā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.