Menu
 

Trešdiena, 05 Decembris 2018

Lidostā "Rīga" atzīmēs filmas "Pērkons. A VR Rockumentary" prezentēšanu ASV

Par godu filmas "Pērkons. A VR Rockumentary" gaidāmajai prezentācijai Ņujorkā, starptautiskajā lidostā "Rīga" 10. decembrī plkst. 18.00 notiks pre-party pasākums, uz kuru aicinātas Latvijas rokmūzikā un Trešās atmodas kustībā iesaistītās personības, aģentūru LETA informēja starptautiskās lidostas "Rīga" vecākais sabiedrisko attiecību speciālists Gvido Dzērve.

Lasīt vairāk...

Diriģents Māris Sirmais aicina uz īpašu noskaņu koncertu Jūrmalā

Jau ceturto gadu no 15. decembra līdz 7. janvārim Dzintaru koncertzālē norisināsies krāšņs Ziemassvētku festivāls. Īpaši skaistu un garīgi veldzējošu programmu 22. decembrī plkst. 19.00 Dzintaru koncertzālē atskaņos izcilais diriģents Māris Sirmais kopā ar valsts akadēmisko kori “Latvija”, ērģelnieci Kristīni Adamaiti un saksofonistu Oskaru Petrauski. Viņi aicinās klausītājus nedaudz apstāties pirmssvētku skrējienā un izbaudīt adventes laika gaidīšanas skaistumu izcilā skaņraža Sergeja Rahmaņinova, latviešu komponistu Ērika Ešenvalda un Riharda Dubras, kā arī Bendžamina Britena (Benjamin Britten) un citu komponistu apgarotajos skaņdarbos.

Lasīt vairāk...

Aptauja Stopiņos: Kad ir piemērotākais laiks sākt gatavoties Ziemsvētkiem?

Svētdien tika svinēta Pirmā advente, ar kuru sākas Ziemsvētku gaidīšanas laiks un gatavošanās Jēzus Kristus pirmās atnākšanas pieminēšanai un svinēšanai. Taču advente ir arī jauna baznīcas liturģiskā gada sākums. Savukārt tirdzniecības vietās, izklaides industrijā un kafejnīcās Ziemsvētku lozungi, dziesmas un rotājumi redzami jau kopš oktobra beigām.

Lasīt vairāk...

Opozīcija: Jūrmalā šogad būtu jāatver sabiedriskais centrs, kuru vēl nav sākuši būvēt

Lai nezaudētu īpašumu, kuru Jūrmalai nodevusi valsts, pašvaldībai līdz decembra beigās būtu tajā jāizveido un jāatklāj sabiedriskais centrs, taču dome nav sākusi nedz tā būvniecību, nedz noslēgusi iepirkumu par centra izveidi, aģentūrai LETA stāstīja Jūrmalas domes opozīcijas deputāts, biedrības "Valternieks" pārstāvis Rolands Parasigs-Parasiņš (VL-TV/LNNK).

Lasīt vairāk...

Dižkoncerta laikā pirmo reizi pasniegs folkloras balvu "Austras koks"

9. decembrī plkst. 14.00 VEF Kultūras pils Kamerzālē notiks Latvijas folkloras dižkoncerts, atzīmējot trīsdesmitgadi, kas aizvadīta kopš Latvijā pirmo reizi notika starptautiskais folkloras festivāls “Baltica”. Koncertā piedalīsies leģendārās folkloras kopas no Rīgas – “Grodi”, “Skandinieki”, “Vilkači” –, Alsungas “Suitu sievas”, kā arī Jelgavas “Dimzēns”, Līvānu “Ceiruļeits” un Siguldas “Senleja”. Koncerta laikā pirmo reizi tiks pasniegta folkloras balva “Austras koks”.

Lasīt vairāk...

Investējot 380 000 eiro, "Ādažu čipsu" ražotnē uzstāda notekūdeņu attīrīšanas iekārtas

Uzņēmums “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” ieguldījis 380 000 eiro “Ādažu čipsu” ražotnē, uzstādot jaunas un efektīvas ūdens attīrīšanas iekārtas, kas samazina notekūdeņu piesārņojuma slodzi uz vidi un uzlabo notekūdeņu attīrīšanas kvalitāti, informē “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.