Menu
 

maijs 2018

Karikatūra. Kaķis ar zvaniņu

  • Publicēts Vide

"Ziemā putniem dodam barību, lai apmeklētāji varētu papriecāties par putniņiem tepat acu priekšā. Savukārt kaķim pakārām kaklā zvaniņu, lai vāveres, kas kāpj zemē pēc čiekuriem, varētu dzirdēt, ka kaķis ir tuvumā, un uzmanītos," par saimniekošanu Ķemeru nacionālā parka teritorijā stāsta atpūtas bāzes "Valguma pasaule" vadītājs Viesturs Serdāns.

Lasīt vairāk...

Uzņēmējdarbība īpaši aizsargājamās dabas teritorijās. Ieguvumi un šķēršļi

  • Publicēts Vide

Latvijas unikālā daba ir tās lielākā vērtība. Esam bagāti – Latvijā ir vairāk nekā 680 īpaši aizsargājamu dabas teritoriju, tostarp četri nacionālie parki – Gaujas, Ķemeru, Rāznas un Slīteres –, kuros tiek saglabātas dabas, kultūrvēsturiskās un ainaviskās vērtības. Uzņēmēji, kuru tūrisma komercdarbība notiek īpaši aizsargājamās dabas teritorijās, nešaubīgi apgalvo: ieguvumu ir vairāk nekā šķēršļu.

Lasīt vairāk...

Nepieciešams sertificēts arhitekts Rīgas reģionā? G. Vīksnas birojs ir labākais risinājums!

Kad rodas nepieciešamība kaut ko būvēt, pārveidot vai labiekārtot, jāmeklē pieredzējis un zinošs arhitekts, kas var palīdzēt sarežģītajā notikumu procesā. Nereti sabiedrībā valda priekšstats, ka arhitekts zīmē mājas un galvenais viņa uzdevums ir rūpēties par ēku fasāžu dizainu. Taču patiesībā mākslas radīšana ir tikai neliela daļa no arhitektu uzdevumiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.