Menu
 

Pirmdiena, 23 Decembris 2019

Koalīcija lems par turpmākajiem soļiem saistībā ar Rīgas domes atlaišanu pēc Levita apturētajiem grozījumiem ārkārtas vēlēšanu kārtībā

Koalīcija lems par turpmākajiem soļiem saistībā ar Rīgas domes atlaišanas likumprojektu pēc Valsts prezidenta Egila Levita apturētajiem likumu grozījumiem par pašvaldību ārkārtas vēlēšanām, kas ļautu Rīgas domi atlaišanas gadījumā ievēlēt uz vairāk nekā pieciem gadiem.

Lasīt vairāk...

Valsts policija: Arī svētkos parūpējies par sava mājokļa drošību

Straujiem soļiem tuvojas vieni no skaistākajiem gada svētkiem – Ziemassvētki un Jaunais gads. Daudzi tos izvēlas pavadīt ne tikai savās mājās, bet arī doties ciemos pie saviem radiem un draugiem vai pat aizceļot kur tālāk. Diemžēl šos svētkus cītīgi gaida arī mājokļu apzadzēji, jo šis laiks, kad iedzīvotāji atstāj nepieskatītus savus mājokļus, ir īpaši labvēlīgs, lai izdarītu noziegumus. Tāpēc Valsts policija aicina ikvienu parūpēties par savu mājokli, lai nebūtu jāpiedzīvo rūgta pēcsvētku garša!

Lasīt vairāk...

Publiskots topošās piedzīvojumu filmas "Ziemassvētki džungļos" pirmais rullītis

Šāgada septembrī “Studijas Lokomotīve” filmēšanas grupa devās uz Indonēziju, lai uzņemtu jaunu piedzīvojumu filmu visai ģimenei – “Ziemassvētki džungļos”, kas stāstīs par Paulas un viņas drauga Ahima bīstamo un aizraujošo ceļu džungļu biezoknī, meklējot Ziemassvētku brīnumu. Divus mēnešus pēc filmēšanas pabeigšanas publiskots pirmais filmas rullītis.

Lasīt vairāk...

Opozīcijas un "KPV LV" mēģinājumi apturēt izmaiņas vēlēšanu kārtībā Rīgas domes atlaišanas likumprojekta pieņemšanu varētu atlikt par dažiem mēnešiem

Saeimas 34 opozīcijas deputāti vērsušies pie Valsts prezidenta Egila Levita, lūdzot apturēt likumprojektu izsludināšanu un iespēju vākt parakstus par referenduma rosināšanu, lai atceltu grozījumus, kas ļautu Rīgas domi tās atlaišanas gadījumā ievēlēt uz vairāk nekā pieciem gadiem.

Lasīt vairāk...

10 veidi, kā virtuvē iegūt Ziemassvētku sajūtu

Mūsdienās gatavošanas mākslas burvība ir, ka produkti, dažādas garšvielas – pat eksotiskākās ir pieejamas plašā klāstā, receptes katrs pēc savām gatavošanas pieredzes spējām un garšas vēlmēm viegli var atrast internetā, tādēļ Ziemassvētku noskaņas radīšana virtuvē ir tik viegla kā nekad agrāk.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.