Menu
 

Ceturtdiena, 25 Aprīlis 2019

VARAM: Ikšķiles novadā plānotā aptauja par novadu reformu neatbilst likumam

Šodien Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) ir apturējusi pretlikumīgo Ikšķiles novada domes lēmumu par iedzīvotāju aptaujas organizēšanu ar mērķi noskaidrot viedokli par iespējamo novada pievienošanu citai administratīvai teritorijai, informē vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra padomniece komunikācijas un sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Vārpiņa.

Lasīt vairāk...

Sestdien Rīgā motosezonas atklāšanas laikā ierobežos satiksmi

Saistībā ar pasākuma “Motosezonas 2019 atklāšana” rīkošanu sestdien vairākās vietās Rīgā tiks ierobežota satiksme, 27. aprīlī no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalā posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Biznesa izvēle par labu reģioniem

Metāllūžņu pārstrādātājs SIA "Tolmets", būvkompānija AS "UPB", lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvs "Latraps", graudu pārstrādātājs AS "Dobeles dzirnavnieks", rūpniecības uzņēmums AS "Valmieras stikla šķiedra", alus ražotājs AS "Cēsu alus" - šie ir virkne citu uzņēmumu ir pierādījums tam, ka arī reģionos ir vieta veiksmīgai un augošai uzņēmējdarbībai, vēl vairāk – ir vairāki uzņēmējdarbības vides aspekti, kuros Latvijas reģionos situācija ir krietni labvēlīgāka, nekā galvaspilsētā.

Lasīt vairāk...

Linkaits: Satiksmes ministrijas prioritātes arī 2020.gada budžetā būs sabiedriskā transporta pārvadājumi un ceļu remonti

Satiksmes ministrijas (SM) prioritātes 2020.gada budžetā, tāpat kā citus gadus, būs sabiedriskā transporta pārvadājumi un ceļu remonti, aģentūrai LETA pastāstīja satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP). Jautāts, vai ir plānotas kādas jaunas iniciatīvas, ministrs atbildēja, ka nekas jauns nav plānots.

Lasīt vairāk...

Pierīgā turpina degt kūla un mežs; Olaines novadā uguns izplatījusies 10 hektāru platībā

Pieturoties sausam laikam, Pierīgas novados un Jūrmalā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) turpina saņemt izsaukumus par pērnās zāles un meža zemsedzes degšanas gadījumiem. Pēdējo divu dienu laikā lielākais ugunsgrēks izcēlies trešdien dienas vidū Olaines novadā, kur vairākās vietās dega meža zemsedze 10 hektāru platībā, kā arī neapsaimniekotas un pamestas būves.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.