Menu
 

Sestdiena, 18 Aprīlis 2020

Saeimas "Saskaņa" frakcija aicina administratīvi teritoriālās reformas turpmāko virzību apturēt un par to lemt 14.Saeimai

Saeimas "Saskaņa" frakcija aicina pērējos Saeimā pārstāvētos politiskos spēkus vienoties un pieņemt lēmumu, kas paredzētu apturēt administratīvi teritoriālas reformas turpmāko virzību un atsākt darbu pie valsts pārvaldes un pašvaldību reformas pēc 2022.gada Saeimas vēlēšanām, informēja frakcijā.

Lasīt vairāk...

Kalni un lejas, teiksmas un nostāsti – Piķenes kraujas burvība

Rakstu sērijas “Pierīgas pilsētu dabas pērles” ceļš ir aizvedis uz ļoti ainavisku un skaistu vietu Krimuldā. Šoreiz vairāk uzzināsim par Piķenes krauju un tur sastopamiem aizsargājamiem biotopiem, kā arī to, kādus teiksmainus nostāstus slēpj Velnala. “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar Siguldas novada Tūrisma informācijas centru, lai uzzinātu ko vairāk par šīm kultūrvēsturiskajām vietām.

Lasīt vairāk...

Perevoščikovs: "Zilā krusta" patversmē konstatētie Covid-19 inficētie ir klīniski veseli un bez izteiktām slimības pazīmēm

Aizvadītajā diennaktī Evaņģēlisko kristiešu draudzes nakts patversmē "Zilais Krusts" patversmē konstatētie 18 jaunie ar Covid-19 inficētie ir klīniski veseli, bez izteiktām slimības pazīmēm, aģentūrai LETA teica Slimību un profilakses kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs.

Lasīt vairāk...

Emocionālā video ārste atklāj cīņas ar Covid-19 aizkulises

“Ejot pa tukšajiem koridoriem, ir neparasta, pat baisa sajūta – tur, kur parasti ir cilvēku plūsma un drūzma, šobrīd sajūta ir kā mirušo valstībā,” emocionālā video atmosfēru slimnīcā raksturo neiroloģe Dr. Rūta Ozoliņa, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas jeb tā dēvētā “Gaiļezera” Neiroloģijas un diagnostikas nodaļas vadītāja. Tieši Gaiļezers šobrīd ir centrālā Covid-19 ārstniecības iestāde.

Lasīt vairāk...

Jau mēnesis mājas režīmā: kā atpūsties un parūpēties par sevi jaunajos apstākļos

Pirmās attālinātā darba un mācību nedēļas pagājušas meklējot veidus, kā efektīvāk pielāgoties jaunajai situācijai. Lai arī lielākā daļa mājsaimniecību jau ir apradušas strādāt attālināti, tomēr ilgstoša uzturēšanās vienā vietā var veicināt uztraukumu, bailes un dusmas. Tāpēc svarīgi un vienlaikus izaicinoši šobrīd ir veltīt kvalitatīvu laiku tikai sev – grāmatas, viedās tehnoloģijas vai saruna ar speciālistu var palīdzēt.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.