Menu
 

Piektdiena, 11 Jūnijs 2021

Kinologs ar dienesta suni Narko mežā Zvejniekciemā atrod bezvēsts prombūtnē esošu vīrieti

Aizvadītās nedēļas izskaņā Valsts policija saņēma informāciju no kādas ģimenes par to, ka ir nomaldījies viņu tuvinieks, kuram ir veselības problēmas. Pēc sākotnējām ziņām, vīrietis bija iegājis mežā, un devies Zvejniekciema dzelzceļa stacijas virzienā. Saņemot informāciju par pazudušo vīrieti, nekavējoties tika uzsākti meklēšanas pasākumi.

Lasīt vairāk...

LVC: Turpinās sarunas ar "Eurostat" un Ķekavas apvedceļa projekta finansētājiem par PPP līguma nosacījumiem

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) turpina sarunas ar publiskās un privātās partnerības (PPP) projekta par E67/A7 Rīga–Bauska posma jeb Ķekavas apvedceļa projektēšanu, būvniecību, finansēšanu un uzturēšanu ar finansētājiem – Eiropas Investīciju banka (EIB) un Ziemeļu investīciju banka (NIB) – par līguma nosacījumiem, lai tie atbilstu Eiropas Savienības Statistikas biroja ("Eurostat")  prasībām attiecībā uz ārpusbilances saistībām.

Lasīt vairāk...

Urbanovičs neizpratnē, kāpēc drošības iestādes nerīkojās ātrāk, ja zināja par Ādamsona spiegošanu četrus gadus

Ceturtdien aizdomās par spiegošanu apcietināšanai izdotā Saeimas deputāta Jāņa Ādamsona pārstāvētās partijas "Saskaņa" valdes priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs ir neizpratnē, kāpēc tiesībsargājošās iestādes nerīkojās ātrāk, ja zināja par Ādamsona, iespējams, noziedzīgajām darbībām jau vairākus gadus.

Lasīt vairāk...

Zane Ozola: Vasaras mājasdarbs, lai atgrieztos skolās

Šonedēļ Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece publiski paudusi, ka viena no viņas un ministrijas prioritātēm būs klātienes mācību atsākšana līdz ar jauno mācību gadu. Tas ir sasniedzams mērķis, ja vasaras laikā izpildīsim virkni mājasdarbu. Vasaras laikā ne tikai jāsekmē vakcinācija, bet jāpielāgo skolu telpas, mācību grafiks un jārisina gaisa kvalitātes jautājums.

Lasīt vairāk...

Pabeigta izmeklēšana kriminālprocesā par divu personu slepkavību Olaines novadā

Ceturtdien Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde nosūtīja prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai kriminālprocesu par pagājušā gada novembrī Olaines novadā izdarītu noziegumu – vīrieša un sievietes slepkavību sevišķi pastiprinošos apstākļos un par cietsirdīgu izturēšanos pret mājdzīvnieku, savainojot viņam galvu.

Lasīt vairāk...

Raimonds Pauls un Ance Krauze izdod suitu dziesmu albumu "Sasala jūrīna"

Laikā, kad pandēmijas visvairāk skartā nozare, koncerti un izrādes, atradās pilnīgā dīkstāvē, mūziķu radošais gars izpaudās ierakstu studijās. Tā pie sava jaunā albuma ticis arī Maestro Raimonds Pauls un kolorītā kurzemniece, dziedātāja Ance Krauze, ierakstot un izdodot albumu "Sasala jūrīna", kurā apkopotas enerģiskās un skanīgās suitu dziesmas jaunās Maestro apdarēs, vēsta izdevniecība “MicRec”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.