Menu
 

Svētdiena, 04 Decembris 2022

Truksnis pieņemts darbā par Jūrmalas vicemēra padomnieku, lai "turpinātu pildīt vēlētājiem dotos solījumus"

Latvijas Zaļās partijas (LZP) politiķis Gatis Truksnis pēc notiesāšanas viltus komandējuma lietā un Jūrmalas domes deputāta mandāta un mēra vietas zaudēšanas pieņemts darbā par Jūrmalas vicemēra Jāņa Lediņa (LZP) padomnieku, lai "turpinātu pildīt vēlētājiem dotos solījumus", vēsta LTV raidījums "De facto".

Lasīt vairāk...

Latvijas kamaniņu divnieki izcīna medaļas sezonas pirmajās Sprinta kausa sacensībās (papildināta)

  • Publicēts Sports

Pasaules kausa izcīņas pirmā posma ietvaros notikušajās Sprinta kausa izcīņas sacensībās kamaniņu sportā divnieku ekipāžām otro vietu svētdien izcīnīja Mārtiņš Bots un Roberts Plūme, bet dāmu sacensībās Anda Upīte un Sanija Ozoliņa ieņēma trešo vietu. Latvijas kamaniņu braucēju pieaugušo izlasei tās ir ir pirmās godalgas jaunajā sezonā.

Lasīt vairāk...

Ergoterapeite: Labākās dāvanas ir tās, kas veicina bērna prasmju attīstību

Šobrīd daudzus pieaugušos nodarbina doma – kā šogad bērnus iepriecināt Ziemassvētkos. Plašajā rotaļlietu piedāvājumā veikalos viegli apjukt, tāpēc KRC "Jaunķemeri" ergoterapeite Elza Sebre iesaka lūkoties pēctādām dāvanām, ņemot vērā trīs būtiskus faktorus: bērna vecumu, to, vai rotaļlieta ir droša, nesatur detaļas, ar kurām var aizrīties vai savainoties, kā arī lai dāvana veicina sīkās motorikas un manipulāciju prasmju attīstību.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Latvijas autovadītāju vidū vēl joprojām populārākie ir dīzeļdzinēja un benzīna dzinēju automobiļi

Latvijas autovadītāju vidū vēl joprojām populārākie ir dīzeļdzinēja un benzīna dzinēju automobiļi, un, lai gan elektroauto un hibrīdauto vēl nav plaši izplatīti, aptaujas dalībnieki izteikuši vēlmi nākotnē iegādāties tieši šādus auto, liecina risku apdrošinātāja "If P&C Insurance" ("If") Latvijas filiāles veiktās aptaujas dati.

Lasīt vairāk...

A un B plāns uzturvielu un vitamīnu nodrošināšanai

Tieši ēšanas paradumi un bieži vien nosaka, kādas uzturvielas un vitamīnus organisms saņem un ko nesaņem. Aptiekās ir pieejami uztura bagātinātāji, kas problēmu risinājumam var palīdzēt, tomēr tas ir tikai plāns B. Plāns A ietver ēšanas paradumu pārskatīšanu, lai organisms uzņemtu to, kas tam patiešām ir noderīgs visu funkciju nodrošināšanai.

Lasīt vairāk...

Kādu interjeru veidosim 2023.gadā?

Jau teju vai sataustāmas ir jaunā gada vēsmas, kas nesīs daudz jaunu atklājumu un pārsteigumu visās dzīves jomās – arī mājokļu iekārtojumā. Nekustamo īpašumu attīstītāja “Bonava Latvija” eksperti apkopojuši galvenos interjera dizaina modes strāvojumus, kas ienāks mūsu ikdienā 2023. gadā. Īsumā – labsajūta būs galvenais dizaina virzītājspēks, un jebkuras telpas galvenais uzdevums nākamgad būs kļūt par ērtu, relaksējošu oāzi tās iemītniekiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.