Menu
 

Svētdiena, 06 Februāris 2022

Aptauja Ropažos. Kur iegūstat aktuālāko informāciju par Covid-19?

Covid-19 pandēmija ir radījusi daudz jaunu sociālo fenomenu, no kuriem viens noteikti ir mēģinājums orientēties informatīvajā telpā, lai atšķirtu melus no patiesības. Ne vienmēr tas ir vienkārši, jo iedzīvotājiem nākas uzticēties vienam vai otram ekspertam, pašiem esot bez padziļinātām zināšanām, piemēram, medicīnā vai ķīmijā. Vienlaikus sabiedrības uztraukumu rada arī negodprātīgi mēģinājumi zem viltus ziņu izkārtnes palikt politiskajai varai neglaimojošu informāciju, kas savukārt nopietni apdraud vārda brīvības un demokrātijas procesus.

Lasīt vairāk...

Kapsulas garderobe bērniem – vai tas ir iespējams?

Plānot bērnu garderobi var būt izacinājums. Nevar paredzēt, vai viens apģērbs derēs arī nākamajā sezonā, un ir grūti izšķirties, kādu summu ieguldīt bērnu drēbēs. Kā lai plāno bērna garderobi, lai bērnam būtu ērts, kvalitatīvs apģērbs, un par to netiktu izdota vesela bagātība?

Lasīt vairāk...

Aptauja: Pieaugusi iedzīvotāju nedrošība par ceļošanu uz ārzemēm un publisku vietu apmeklēšanu

Nepilna pusgada laikā Covid-19 dēļ par pieciem procentpunktiem augusi iedzīvotāju nedrošība par ceļošanu uz ārzemēm - ja pērnā gada septembrī par ceļošanu uz ārzemēm droši jutās 40% iedzīvotāju, tad patlaban šis rādītājs ir 35%, secināts "Benu aptiekas Stresa termometra" aptaujā, kuru veica kompānija "Gemius".

Lasīt vairāk...

Omega-3 taukskābju nozīmīgums ziemas sezonā

Neskatoties uz pandēmiju un straujo saslimšanu valstī, nekur nav pazuduši ierastie vīrusi un baciļi. Tieši tādēļ ir jāpievērš pastiprināta uzmanība imunitātes stiprināšanai. Viens no veidiem – pilnvērtīgs un sabalansēts uzturs, ko ne visiem izdodas īstenot. Tieši tādēļ nepieciešamās uzturvielas ir jāuzņem ar dažādu uztura bagātinātāju palīdzību. Omega-3 taukskābes ir vienas no svarīgākajām uzturvielām, lai gādātu par imunitāti un pilnvērtīgu organisma darbību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.