Menu
 

Otrdiena, 30 Aprīlis 2019

Ķekavas un Garkalnes regbija klubi izvirza par mērķi izcīnīt Latvijas čempionāta zeltu

  • Publicēts Sports

Pašmāju regbija klubi Ķekavas "Miesnieki" un Garkalnes "Livonia" izvirzījuši par mērķi šajā sezonā izcīnīt Latvijas čempionāta zeltu. Abas komandas iepriekšējās sezonās bijušas vadošās Latvijā, bet pērn vietējā čempionātā klasiskajā regbijā uzvaru guva "Miesnieki" klubs, kamēr "Livonia" pārstāvjiem bija jāsamierinās ar sudrabu.

Lasīt vairāk...

Labdarības akcijā "Labestības diena" aicina palīdzēt uzlabot 51 bērna veselību

30. aprīlī tiek uzsākta "LNT", Bērnu slimnīcas fonda, "Rimi" un "Mastercard" organizētā labdarības akcija "Labestības diena". Tā norisinās jau trīspadsmito reizi, un aicina līdzcilvēkus ziedot, tādējādi palīdzot smagi slimiem bērniem dzīvot pilnvērtīgu un laimīgu dzīvi. Šogad palīdzība tiks sniegta 51 bērnam, kuru atbalstam kopā nepieciešami 123 640 eiro.

Lasīt vairāk...

Vai taps Ādažu republika? (1.daļa)

Pagājušajā nedēļā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) iepazīstināja ar jauno valsts administratīvi teritoriālā iedalījuma karti. Tajā redzams, ka novadi sakomplektēti dažādās grupās. "Rīgas Apriņķa Avīze" interesējās par VARAM ieceri apvienot Saulkrastu, Sējas, Carnikavas, Garkalnes un Ādažu novadu ar plānoto administratīvo centru Ādažos. Kā novadu pašvaldības vērtē šo modeli, un kas par to sakāms VARAM?

Lasīt vairāk...

Apvienība "ZeMe" piesaka pirmo albumu un koncertu ar singlu "Visuma vizošā tumsa"

Apvienība “ZeMe” -  koklētāja Laima Jansone un DJ un elektroniskās mūzikas pārstāvis Monsta (Uldis Cīrulis) – ar singlu “Visuma vizošā tumsa” piesaka savu pirmo albumu “Visuma vizošā tumsa”, kas tiks prezentēts jau 16. maijā. Savukārt 20. septembrī skaņdarbi no jaunā albuma būs dzirdami koncertā “Visuma vizošā tumsa” mūzikas namā “Daile”.

Lasīt vairāk...

Rīgā gaidāms ģenerāļa Pētera Radziņa piemiņas pasākums

2. maijā notiks Ukrainas tautas armijas ģenerālštāba priekšnieka vietnieka, Neatkarības kara armijas virspavēlnieka štāba priekšnieka, Latvijas armijas komandiera, Lāčplēša Kara ordeņa kavaliera un Triju Zvaigžņu ordeņa lielkrusta komandiera ģenerāļa Pētera Radziņa dzimšanas dienas atceres pasākums. Pasākuma norises vieta – 11. novembra krastmalas un Daugavas gates stūrī pie piemiņas plāksnes, informē Ģenerāļa Pētera Radziņa biedrības pārstāvis Agris Purviņš.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.