Menu
 

Ceturtdiena, 03 Decembris 2020

Saeima konceptuāli atbalsta priekšvēlēšanu aģitāciju tikai valsts valodā

Saeima ceturtdien konceptuāli atbalstīja grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā, kas paredz noteikt, ka aģitācija pirms vēlēšanām var būt tikai valsts valodā. Priekšvēlēšanu aģitāciju valsts valodā plānots noteikt aģitācijai, kuras izvietošanas izdevumi tiek iekļauti izdevumos, uz kuriem attiecas noteiktie priekšvēlēšanu izdevumu apmēra ierobežojumi, informēja Saeimas preses dienestā.

Lasīt vairāk...

Laura Jakoviča: Riskē, lai pēc gadiem nav jānožēlo!

Ogrēniete Laura Jakoviča tieši pirms trim gadiem devās prom no Latvijas un gandrīz divus gadus par savām mājām sauca tālo Jaunzēlandi. Pirms gada viņa atgriezās mājās un sāka strādā starptautiskā uzņēmumā digitālā mārketinga jomā. Lai arī viņai tagad ir stabils un iemīļots darbs, Laura ir pārliecināta – katram sava laime jāatrod pašam. Viens to būs atradis Latvijā, bet cits, iespējams, tālu prom no dzimtenes, kur Lauru aizveda nevis vēlme doties peļņā, bet tieši alkas iepazīt plašo pasauli. Šīs alkas joprojām nav zudušas.

Lasīt vairāk...

Saistībā ar nelikumīgu narkotiku apriti aizturēta organizētu septiņu cilvēku grupa

5.novembrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 3. nodaļas amatpersonas sadarbībā ar Valsts policijas pretterorisma vienību “Omega” aizturēja organizētu septiņu cilvēku grupu saistībā ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Kopumā izņemtas narkotiskās vielas aptuveni 25 000 eiro vērtībā, kā arī skaidra nauda ap 11 000 eiro.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.