Menu
 

Ceturtdiena, 25 Jūnijs 2020

Nausēda uz Baltijas valstu prezidentu tikšanos Sāmsalā nedevās neatrisinātā Astravjecas AES jautājuma dēļ

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda uz ceturtdien notiekošo Baltijas valstu prezidentu tikšanos Sāmsalā nav devies tādēļ, ka enerģētikas un ekonomikas ministru līmenī nav panākta trīspusēja vienošanās par metodiku elektroenerģijas tirdzniecībā ar trešajām valstīm pēc tam, kad tiks iedarbināta Baltkrievijā netālu no Lietuvas robežas uzceltā Astravjecas atomelektrostacija (AES), ziņu aģentūru BNS informējis Nausēdas preses sekretārs Antans Bubnelis.

Lasīt vairāk...

Kas vērtīgs vasaras ogās un vai iespējams tās uzņemt par daudz? Skaidro farmaceite

Svaigas un tikko no dārza ievāktas ogas ir viens no vasaras patīkamākajiem bonusiem – tās ir ne vien garšīgas, bet arī veselīgas, jo ir bagātas ar vitamīniem, minerālvielām, šķiedrvielām un bioloģiski aktīvām vielām, turklāt tajās ir maz kaloriju. Lai arī ogās ir daudz organismam nepieciešamu vielu, kas palīdz to stiprināt, tomēr ar ogu patēriņu nevajadzētu pārspīlēt. Vairāk par to, kas vērtīgs atrodams dažādās sezonas ogās un kā pārmērīga to lietošana var ietekmēt veselību un pašsajūtu.

Lasīt vairāk...

Karstajā laikā aicina būt piesardzīgiem, atpūšoties pie ūdens

Līdz ar vasarīgi siltā un pat karstā laika iestāšanos arvien vairāk cilvēku veldzējas, atpūšoties ūdenstilpņu tuvumā. Diemžēl arvien biežāk karstais laiks un neapdomīga atpūta ūdens tuvumā mijas ar dažādiem nelaimes gadījumiem un pat traģēdijām. Arī Līgo svētku brīvdienas uz ūdens aizvadītas traģiski, noslīkuši 11 cilvēki, bet kopumā šogad valstī jau noslīkuši 55 cilvēki, kas ir vairāk nekā puse no pērn kopā noslīkušo cilvēku skaita.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.