Menu
 

Pirmdiena, 27 Jūlijs 2020

Kā izvēlēties metāla detektoru + 5 detektori iesācējiem

Vai tevī mīt piedzīvojumu meklētāja gars, un tu meklē jaunu hobiju? Varbūt tu jau kopš bērnības sapņo par došanos dārgumu lādes meklējumos? Vai tu mīli doties pastaigās dabā un labprāt tās padarītu nedaudz aizraujošākas un azartiskākas? Apsver domu par metāla detektora iegādi! Turpinājumā lasi par to, kā zināt, kāds detektors tev ir nepieciešams un kam pievērst uzmanību to izvēloties, kā arī piefiksē 5 detektoru modeļus, kas lieliski piemēroti iesācējiem!

Lasīt vairāk...

Konservējam ātri un ar izdomu

Dārzeņu konservēšana un ievārījumu, čatniju, kompotu gatavošana vasarā ir īpaši aktuāla, jo šādi iespējams vēlākai lietošanai sagatavot produktus atbilstoši tieši savai garšai un gaumei. Piparu, lauru lapu, krustnagliņu un citu tieši marinēšanai, ievārījumu gatavošanai vajadzīgo garšvielu pieaugošais pieprasījums liecina, ka šovasar sabiedrība ne tikai vairāk pievērsusies dārzkopībai, bet arī izaudzēto konservē un gatavo vēlākam patēriņam.

Lasīt vairāk...

Frizējam dārzu: kā vasarā kopt dzīvžogu

Ja dzīvojamo namu telpas no ziņkārīgiem skatieniem slēpj aizkari vai žalūzijas, dārzos un pagalmos līdzīgu funkciju veic dzīvžogi. Kādus augus izvēlēties biezas, krāšņas dabiskās sienas veidošanai un kā dzīvžogu pareizi kopt, lai tas ne tikai norobežotu teritoriju, bet arī priecētu saimnieku un garāmgājēju acis.

Lasīt vairāk...

Pirmās novecošanās pazīmes – vai tās iespējams aizkavēt?

Ar gadiem nāk ne tikai viedums, bet arī pirmās novecošanās pazīmes. Lai arī cik ļoti mēs vēlētos savu jaunību uzturēt pēc iespējas ilgāk, saglabājot ādas maigumu, tvirtumu un skaidru acu skatienu – novecošanās ir dabisks fizioloģisks process. Vasara ir laiks, kad savu sejas ādu jo īpaši pakļaujam priekšlaicīgas novecošanās riskam, tāpēc vēlams zināt, kādi faktori paātrina ādas priekšlaicīgu novecošanos un to, kā aizkavēt vecuma radītās izmaiņas sejas ādā.

Lasīt vairāk...

LJF kausa trešajā posmā konkūrā uzvarējusi ropažniece Siliņa

  • Publicēts Sports

Aizvadītajā nedēļas nogalē bija paredzēts Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas trešais posms konkūrā, taču nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ turnīrs norisinājās tikai vienu dienu un maršrutu skaits tika samazināts no 14 uz 11. Galvenajā maršrutā ar šķēršļu augstumu līdz 140 cm ar vienu pārlēkšanu uz laiku uzvaru izcīnīja ropažniece Sabīne Siliņa ar zirgu Fantast no Ķekavas jātnieku sporta kluba “Mežstrazdiņi”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.