Menu
 

Trešdiena, 17 Marts 2021

Lielākā daļa ģimeņu 500 eiro atbalstu par katru bērnu saņems jau šonedēļ

No  ceturtdienas, 18. marta, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA)  uzsāks 500 eiro atbalsta  pārskaitījumus ģimenēm ar bērniem. Otrais pārskaitījums paredzēts piektdien – 19. martā,  savukārt trešais – 22. vai 23. martā. Naudu ģimenes savos kontos saņems  ne vēlāk kā trīs darba dienu laikā pēc pārskaitījuma veikšanas. Kā liecina Labklājības ministrijas dati, 500 eiro atbalsts tiks izmaksāts kopumā par 363 320 bērniem.

Lasīt vairāk...

Kultūras ministrs: Skolēnu dziesmu un deju svētku atsaukšana ilgtermiņā varētu ļoti sāpīgi atspēlēties

Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku atsaukšana otru gadu pēc kārtas ilgtermiņā varētu ļoti sāpīgi atspēlēties, trešdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja kultūras ministrs, Dziesmu un deju svētku padomes priekšsēdētājs Nauris Puntulis (NA), paužot cerību, ka epidemioloģiskās situācijas prognozes ļaus no šīs situācijas iziet daudz vienkāršāk.

Lasīt vairāk...

Cik liela ietekme uz mūsu pašsajūtu ir kārtībai mājoklī?

Patīkama apkārtējā vide ir viens no galvenajiem labas pašsajūtas faktoriem, savukārt patīkamu vidi rada kārtība un tīrība. Īpaši liela nozīme kārtībai un mūsu labsajūtai ir laikā, kad Covid-19 pandēmijas radīto ierobežojumu dēļ tieši mājas ir tā vieta, kur pavadām visvairāk laika. Tas nozīmē, ka veicināt, lai tās kļūtu par mūsu miera un labsajūtas oāzi, ir divtik svarīgi. Vēl jo vairāk – izskaitļots, ka vidējais laiks, ko viens cilvēks “zaudē” nevietā noliktu lietu dēļ, ir vesels gads.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.