Menu
 

Ceturtdiena, 15 Aprīlis 2021

Nedēļas nogalē septiņu pilsētu lielajos vakcinācijas centros ar "AstraZeneca" varēs vakcinēties ikviens iedzīvotājs

Šajā nedēļas nogalē septiņās Latvijas pilsētās – Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē, Jelgavā, Jūrmalā un Cēsīs – būs iespēja vakcinēties ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kurš to vēlas. Vakcinācija tiks veikta ar ražotāja "AstraZeneca" vakcīnām, un iedzīvotāji vakcīnu varēs saņemt, ierodoties minēto pilsētu liela mēroga vakcinācijas centros, pavēstīja Veselības ministrijas vakcinācijas projekta birojs.

Lasīt vairāk...

Kā sports ietekmē mūsu emocijas? Skaidro speciālisti

  • Publicēts Sports

Fiziskās aktivitātes un sportošana var likt mums sajusties labāk gan fiziski, gan emocionāli, turklāt uzlabo miegu un daudzus citus organisma procesus. Taču vai zinām, kas notiek mūsu organismā, kad sportojam? Kā sports ietekmē emocijas un kādu sporta veidu izvēlēties, lai tiktu pāri skumjām un bailēm un pārvarētu dusmas? Kā sportot droši un atbildīgi?

Lasīt vairāk...

Veic skolu interneta uzlabošanas pasākumus; parakstīti līgumi ar Ādažu un Sējas pašvaldībām

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību, Rīgas Tehnisko universitāti, kā arī lielākajiem interneta operatoru pārstāvjiem sadarbības memoranda ”Jaudīgs internets ikvienai Latvijas skolai” ietvaros veic skolu interneta uzlabošanas pasākumus. Nule parakstīti arī pirmie līgumi ar Ādažu, Iecavas, Amatas, Pārgaujas, Sējas un Tērvetes pašvaldībām par interneta pakalpojumu abonēšanas maksas segšanu.  

Lasīt vairāk...

Baltijas valstu ārlietu ministri Kijevā apliecina solidaritāti ar Ukrainu un nosoda Krievijas spriedzes eskalāciju reģionā

“Baltijas valstis ir nobažījušās par Krievijas bruņoto spēku klātbūtnes būtisku palielināšanos pie Ukrainas – Krievijas robežas un Krimas pussalā,” uzturoties kopīgajā darba vizītē Kijevā ceturtdien uzsvēra trīs Baltijas valstu ārlietu ministri. Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ministri bija vienisprātis, ka šāda Krievijas rīcība būtiski pastiprina drošības draudus reģionā un potenciāli var izraisīt Krievijas – Ukrainas konflikta turpmāku eskalāciju.

Lasīt vairāk...

Apmierināts darbinieks veiksmīgam biznesam: atslēga uz labbūtību veicinošas vides radīšanu

Jebkura veiksmīga uzņēmuma pamats ir lieliski darbinieki. Dažādi pētījumi uzskatāmi parāda – jo darbinieks jūtas labāk savā darbavietā, jo lojālāks viņš ir darba devējam un jo labākus rezultātus spēj sasniegt. Darbinieku atsauksmes par to, kā viņi jūtas savā darbavietā, ir galvenā mēraukla, pēc kuras darba devējam būtu jāvadās, veidojot uzņēmuma vai iestādes darba vidi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.