Menu
 

Trešdiena, 26 maijs 2021

Veselības ministrija: Vakcinētiem cilvēkiem būs plašākas iespējas pulcēties

Vakcinētu vai Covid-19 pārslimojušu cilvēku risks saslimt ar Covid-19 ir pietiekami zems, lai jūnijā līdz ar lielāku vakcinācijas aptveri viņiem piemērotu izņēmumus no vispārējās epidemioloģiskās kārtības – plašākas iespējas pulcēties. Par šiem Veselības ministrijas kopā ar citām ministrijām sagatavotajiem priekšlikumiem Ministru kabinets lems rīt, 27. maijā.

Lasīt vairāk...

"Madara Cosmetics" apgrozījums pērn audzis par 39,2%

Kosmētikas ražotājs AS "Madara Cosmetics" pagājušajā gadā strādāja ar 16,075 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 39,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga 2,2 reizes un bija 3,445 miljoni eiro, liecina uzņēmuma auditētais gada pārskats, kas iesniegts biržai "Nasdaq Riga".

Lasīt vairāk...

Ar Covid-19 inficēts pasažieris braucis vilcienā no Bulduriem uz Rīgu un atpakaļ

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu,  noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, no 17. līdz 22.maijam, kā arī 24.un 25. maijā braucis ar vilcienu Sloka – Rīga plkst. 8.16 (reisa nr. 6408) no Bulduriem līdz Rīgai. Inficētais pasažieris sēdējis pirmajā vagonā.

Lasīt vairāk...

Aicina atsaukt grozījumus Krimināllikumā, kuri paredz kā atbildību pastiprinošo apstākli noteikt "sociālo naidu"

Vairāk nekā 100 nevalstisko organizāciju aicina tieslietu ministru Jāni Bordanu (JKP) atsaukt grozījumus Krimināllikumā, kuri paredz kā atbildību pastiprinošo apstākli noteikt "sociālo naidu", "saistot to ar seksuālo orientāciju", informēja biedrības "Vecāku alianse" valdes priekšsēdētaja Aira Jēkabsone.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Gandrīz puse Latvijas iedzīvotāju izjūt spēcīgu nogurumu no Covid-19

Izteikti spēcīgu nogurumu no Covid-19 izjūt 48% Latvijas iedzīvotāju, desmit baļļu skalā to vērtējot no astoņi līdz desmit, secināts “BENU Aptiekas” Stresa termometra rezultātos, kas iegūti sadarbībā ar pētījumu kompāniju “Gemius”. Salīdzinājumā ar šī gada janvāra rezultātiem, jaunākie dati liecina, ka nogurums no Covid-19 ir palielinājies, jo gada sākumā izteikti spēcīgu nogurumu no Covid-19 izjuta 42% respondentu. Ļoti augsts nogurums saglabājas jauniešu vidū – vecuma grupā no 18 līdz 24 gadiem izteikti spēcīgu nogurumu no Covid-19 izjūt 58% respondentu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.