Menu
 

Sestdiena, 24 Decembris 2022

Lai Ziemassvētku laiks bez raizēm: kā svinēt droši

Lai svētku prieku neaizēnotu raizes par sabojātu mājokli, svecītes eglītē nepārvērstos bīstamās liesmās, lampiņas neradītu īssavienojumu un svētku salūts nenodarītu kaitējumu tā vērotājiem, apdrošināšanas sabiedrība “Ergo” aicina svētkus svinēt atbildīgi un atgādina par galvenajiem drošības pamatprincipiem.

Lasīt vairāk...

Ātri pagatavojamas ekskluzīvas receptes svētkiem – iesaka šefpavārs Raimonds Zommers

Gatavošanās Ziemassvētkiem daudziem var būt izaicinājumiem piepildīts laiks, kad jāpaspēj gan sarūpēt dāvanas saviem tuvākajiem, gan uzņemt viesus un pagatavot vairākas maltītes, ko ciemiņiem celt galdā. Šo maltīšu gatavošana neprasa daudz pūļu vai bezgalīgi ilgu stāvēšanu pie plīts – svētku vakariņas pagatavosi ātri un bez raizēm.

Lasīt vairāk...

Ziemassvētku brīvdienās iedzīvotāji lielākajās Latvijas pilsētās medicīnisko konsultāciju klātienē varēs saņemt pie dežūrārstiem

Ziemassvētku brīvdienās, no šodienas līdz 26.decembrim, iedzīvotāji Rīgā un citās lielākajās Latvijas pilsētās medicīnisko konsultāciju klātienē varēs saņemt pie dežūrārstiem, kuri sniedz palīdzību ģimenes ārsta kompetences robežās, informēja Nacionālā veselības dienesta (NVD) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Evija Štālberga.

Lasīt vairāk...

Kā šogad klāsim Ziemassvētku galdu?

Ziemassvētki ir vieni no gada skaistākajiem svētkiem, visai ģimenei sanākot kopā un godinot tradīcijas. Daudzās ģimenēs svarīga tradīcija ir kopīgas svētku vakariņas vai pusdienas pie skaisti klāta galda, ko ar nelielu ieguldījumu un fantāziju var padarīt par īstu mākslas darbu, radot neaizmirstamu svētku noskaņu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.