Menu
 

Ceturtdiena, 17 Februāris 2022

Upēs novērojama ledus iešana, izsludināts dzeltenās pakāpes brīdinājums rietumu un centrālo rajonu upēm

  • Publicēts Vide

17.februārī intensīvie nokrišņi un sniega kušanas ūdeņi veicinājuši strauju ūdens līmeņa paaugstināšanos Latvijas upēs. Pēc Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem, ledus iešana novērojama straujākajos posmos centrālās un austrumu daļas upēs – Lielupē, Ogrē, Lielajā Juglā un Mazajā Juglā u.c. Gauja 3-4 km lejpus novērojumu stacijas Sigulda brīva no ledus.

Lasīt vairāk...

Tumšie loki un maisiņi zem acīm – cēloņi un risinājumi

Dzīves ritms pēdējos gados ir kļuvis ievērojami ātrāks un straujāks. Daudziem cilvēkiem pandēmijas laikā stress kļuvis par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, ko papildina negulētas naktis, vispārējs nogurums, kas īpaši raksturīgs gada tumšajā sezonā, pārlieku liels darba apjoms un uztraukums vai pat trauksme, kas rezultējas ar tumšiem lokiem zem acīm. Kā mazināt nepatīkamās sekas uz sejas ādas, kas var būt iemesls un par kādām veselības problēmām var liecināt tumšie loki un maisiņi zem acīm?

Lasīt vairāk...

Saeima konceptuāli atbalsta Interešu pārstāvniecības atklātības likuma projektu

Saeima ceturtdien konceptuāli atbalstīja Interešu pārstāvniecības atklātības likuma projektu. Jaunizstrādātā likuma projekta mērķis ir nodrošināt interešu pārstāvības procesa atklātību, veicināt sabiedrības uzticību interešu pārstāvjiem un publiskai varai, kā arī nodrošināt godīgas un vienlīdzīgas iespējas visām ieinteresētajām personām iesaistīties interešu pārstāvībā, skaidrots likuma projekta anotācijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.