Menu
 

Sestdiena, 17 Septembris 2022

Par kvalitatīvu dzīvi no medicīnas viedokļa

Ja veiksim sabiedrības aptauju uz ielas, darbavietā vai citviet un pavaicāsim, kas ir kvalitatīva dzīve, saņemsim visdažādākās atbildes. Kādam kvalitatīva dzīve asociēsies ar atpūtu Dienvidjūru kūrortā, citam ar plašu māju vai lielu automašīnu, vēl citam ar karjeras augstāko virsotņu sasniegšanu.

Lasīt vairāk...

"Zaļā josta" vērš uzmanību bīstamo atkritumu nelikumīgas utilizēšanas tendenču pieaugumam

  • Publicēts Vide

Tuvojoties apkures sezonai, izlietotā iepakojuma apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Zaļā josta" vērš sabiedrības un kontrolējošo iestāžu uzmanību pēdējos gados īpaši pieaugošai tendencei nekorekti utilizēt videi kaitīgu preču atkritumus, izmantojot tos kā kurināmo tam nepiemērotās iekārtās, pavēstīja "Zaļās jostas" pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Jaunais "trends" – ģimenes ēdienkartes plānošana visai nedēļai

“Kas šodien būs vakariņās?” ir viens no apnicīgākajiem ikdienas rutīnas jautājumiem, kas pārtikas un citu pakalpojumu sadārdzināšanās dēļ liek meklēt jaunus veidus, kā ģimenes iepirkšanos un ēst gatavošanu padarīt vienkāršāku un pastāvīgi nepārsniegt pārtikai atvēlētos līdzekļus. Tāpēc sociālajos medijos populārs kļūst jauns “trends” – ēdienkartes plānošana un iepirkšanās visai nedēļai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.