Menu
 

Piektdiena, 30 Septembris 2022

Pašvaldība: Būvuzņēmējs nav izpildījis līguma nosacījumus Krimuldas vidusskolas stadionā

Saistībā ar Siguldas novada pašvaldības vienošanos ar būvuzņēmēju SIA “Buildimpeks” 30.septembrī bija jānodod ekspluatācijā Krimuldas vidusskolas stadions, taču, veicot teritorijas un būvobjekta apsekošanu, secināts, ka nav veikti atlikušie darbi stadionā kā, piemēram, līniju krāsošana, aprīkojama uzstādīšana. Līdz ar to stadions nav atvērts apmeklējumam.

Lasīt vairāk...

Oktobra sākumā Rīgā un Pierīgā norisināsies militāro mācību cikla "Namejs 2022" rudens posms

No 5.līdz 9.oktobrim Zemessardzes 1.Rīgas brigāde piedalīsies militāro mācību cikla “Namejs 2022” rudens posmā, kura laikā karavīri un zemessargi veiks aizsardzības operāciju praktiskos vingrinājumus savā atbildības teritorijā. Rīgas pilsētā, kā arī Ķekavas, Mārupes, Ropažu, Salaspils un Bauskas novados Zemessardzes 1.Rīgas brigādes karavīri un zemessargi turpinās pilnveidot militārās iemaņas pilsētvidē un lauku teritorijās sadarbībā ar NATO partneriem no ASV, Dānijas un Lietuvas.

Lasīt vairāk...

Saulkrastu Zvejnieku apmetne turpina piekrastnieku kopdarbības tradīcijas

Publicists un fotogrāfs Mārtiņš Sams 1932. gadā rakstīja: “Latviešu zvejnieku sabiedriskā dzīve un kopdarbība ir tikpat veca cik viņu arods. Jūras zvejniecība bez kopdarbības nav domājama. Kopdarbības šūniņa ir vienas laivas zvejnieki ar vecāko – stūrmani. Motorlaiva apvieno jau lielāku grupu. Tā veidojas zvejnieku kopdarbība uz jūras. Šai darbā, t.i., zvejā, katrs dalībnieks piedalās ar savu daļu.”

Lasīt vairāk...

63% autovadītāju nepieciešamības gadījumā nebūtu gatavi sniegt pirmo palīdzību

63% autovadītāju atzīst, ka nebūtu gatavi sniegt pirmo palīdzību, ja uz ceļa rastos tāda nepieciešamība – 9% no viņiem norāda, ka neatceras apgūto par palīdzības sniegšanu, 26% šīs zināšanas un iemaņas atceras tikai daļēji, taču 28% pauduši, ka, lai gan atceras apgūto, tik un tā nebūtu gatavi sniegt palīdzību, liecina “”Carlsberg 0.0” atbildīgas braukšanas indeksa” dati.

Lasīt vairāk...

CSP: Septembrī uzņēmēju noskaņojums negatīvs visās uzņēmējdarbības jomās

Uzņēmējdarbības konfidences rādītāji 2022.gada septembrī ceturto mēnesi pēc kārtas negatīvi visās uzņēmējdarbības jomās. Rādītāji būvniecībā, pakalpojumu sektorā un apstrādes rūpniecībā, salīdzinot ar augustu, turpina samazināties, bet mazumtirdzniecībā uzņēmēju noskaņojums nedaudz uzlabojies liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) veikto konjunktūras apsekojumu dati.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.