Menu
 

Ķekavas "Miesnieki" Latvijas regbija čempionāta spēlē pārliecinoši pieveic "Jūrmalu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto -Zigismunds Zālmanis, LRF Foto -Zigismunds Zālmanis, LRF

Čempioni "Miesnieki"/ "Ķekava" regbisti Latvijas čempionāta spēlē otrdien ar 46:5 (31:0) pieveica turnīra pastarīti "Jūrmala". Uzvarētāju sastāvā laukumā devās trīs debitanti, turklāt Markuss Bēmers arī veica piezemējumu.

Pirmajās 12 minūtēs piezemējumus bija veikuši Elmārs Šefanovskis un Emīls Cēburs, bet vienu realizāciju trāpījis Lauris Dūzelis (12:0). Kā vēsta Latvijas Regbija federācija, vēl pirmajā puslaikā piezemējumus veica arī Roberts Ameters, vēlreiz Cēburs un veterāns Guntis Cirša – jau 31:0.

Otrais puslaiks bija mazāk rezultatīvs – divus piezemējumus ienesa Šefanovskis, vienu jaunais Markuss Bēmers, bet "Jūrmalai" goda punktus guva Rolands Kursitis. Bēmers, kurš šovasar ar Latvijas U18 izlasi spēlēja Eiropas čempionātā, aizvadīja pirmo maču "Miesnieku" lielās komandas sastāvā. Tāpat debijas piedzīvoja  Mareks Vaičuks un Raivo Ercenieks.

"Miesniekiem" šī bija otrā no trim spēlēm nedēļas laikā – sestdien Baltijas "Top" līgas spēlē viņi ar 7:27 piekāpās pagājušā gada turnīra čempionei Šauļu "Vairas-Kalvis-Jupoja", bet šajā sestdienā ķekavieši Latvijas čempionāta mačā Rūjienā viesosies pie "Fēniksa". Vēl pēc nedēļas Latvijas čempionus gaida "Top" līgas pusfināla mačs pret Lietuvas grandu "Baltrex-Šiauliai".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.