Menu
 

Ķekavas novadā finišējis krosa skrējienu seriāls "Baložu bizons"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - balozubizons.lv Foto - balozubizons.lv

Ķekavas novada Baložos aizvadītas krosa skrējienu seriāla "Baložu bizons" pēdējā desmitā posma sacensības un noskaidroti uzvarētāji kopvērtējumā. Katrā no posmiem, kuri kopš maija sākuma ar pārtraukumu vasaras mēnešos aizritēja pirmdienu pievakarēs, startēja 90–150 visdažādākā vecuma dalībnieku ne tikai no Ķekavas, bet apkārtējiem novadiem.

Rēķinot labākos visas sezonas garumā 22 vecuma grupās, ņēma vērā katra skrējēja septiņus labākos rezultātus. Tā kā par uzvaru katrā posmā pienācās 1000 punktu, maksimālā summa, ko dalībnieks varēja savākt, bija 7000 punktu.

Diviem “Baložu bizona” skrējējiem tas izdevās, turklāt uzvarot savās vecuma grupās pilnīgi visos desmit posmos. V7 vecuma grupā zēniem nepārspēts palika Miks Eglītis no Ikšķiles, bet garākajā 10 km distancē dāmām – Arita Krūmiņa no Stopiņiem. Pilnīgi visos posmos, savācot 7000 punktu, piedalījās arī Luīze Mitenberga (S10), trijos no tiem viņa gan nebija pirmā.

Maksimālo punktu skaitu sacensībās savās grupās starp daiļa dzimuma pārstāvēm nopelnīja arī Odrija Ozola no Katlakalna (S7), Estere Krūmiņa (S9), Melānija Zālīte no Baldones (S12), Anastasija Kondratjeva (S20), Santa Baranauska (S40), Solvita Kauliņa (S50), Monika Brālis (S60), Līga Beržuka no Baložiem (S75) un Baiba Lejiņa (S80).

No puišiem un vīriem tas pa spēkam bija Rūdolfam Skultem (V12), Armandam Āriņam (V21), Ansim Mežulim (V45), Valdim Rozentālam (V50), Ināram Beļinskim no Baložiem (V65), Andrejam Āriņam (V70), Rolandam Ajevskim (V80) un Edgaram Krūmiņam 10 km distancē.

Citās vecuma grupās par uzvarētājiem kopvērtējumā kļuva: Jasmīna Randa (S5), Karīna Krauze (S14), Anna Dreika (S16), Anda Vanaga (S18), Daina Stonka (S21), Liene Krauze (S35), Inga Stabulniece (S45), Antra Āriņa (S65), Tabita Skurbe no Baložiem (S70), Daumants Stonka (V3), Ulvis Žilko (V5), Fricis Ozoliņš (V9), Rūdolfs Ozols (V10), Tomass Randa (V14), Rihards Kauliņš (V16), Toms Bergfelds (V20), Andris Petrovs (V35), Edgars Lankups (V40), Ints Vancāns no Ķekavas (V55), Ainis Bormanis (V60), Andis Āriņš (VT) un Dace Āriņa (ST).

28.septembrī un 5.oktobrī Baložos plānoti velokrosa sacensību seriāla “Baloži” pēdējie divi posmi, uz kuriem aicināti riteņbraukšanas cienītāji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.