Menu
 

Mārupes volejbolistes atvadās no Latvijas kausa

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - nacionalaliga.lv Foto - nacionalaliga.lv

Mārupes sporta centra dāmu volejbola komanda piedzīvojusi zaudējumu Latvijas kausa izcīņas pusfinālā sērijā un izstājusies no cīņas par trofeju, ko bija pirmo reizi izcīnījusi pirms gada. Atbildes spēlē ceturtdien Mārupē mājinieces trijos setos zaudēja volejbola klubam “Jelgava”/LLU, kas līdz ar to revanšējies par neveiksmi pērnā gada finālā.

Tā kā mārupietes pusfināla pirmajā spēlē pirms nedēļas bija zaudējušas 2:3, savās mājās viņas nedrīkstēja atļauties zaudēt vairāk par diviem setiem – uzvara 3:0 vai 3:1 dotu viņām vietu finālā, bet 3:2 ļautu pacīnīties “zelta setā” līdz 25 punktiem.

Šo “limitu” laukuma saimnieces iztērēja jau pirmajos divos setos. Pirmajā Mārupes volejbolistes nerealizēja divas setbumbas un piekāpās 25:27, bet otrajā setā pēc sekmīga sākuma (7:3) nonāca zaudētājās (12:15) un, kaut arī vēlāk sadeldēja starpību līdz minimumam (19:20), piedzīvoja zaudējumu 21:25.

Trešajā setā Mārupes komanda no 2:5 prata panākt 10:8, taču tikpat ātri iegūto pārsvaru iztērēja (12:16) un zaudēja 19:25 setā un 0:3 spēlē. Laukuma saimniecēm Liene Šimkuse guva 13 punktus, Līga Strautniece 11 un Monta Urbāne 7 punktus.

Latvijas dāmu volejbola čempionāts, kurā, kā zināms, Pierīgu pārstāv arī sporta klubs “Babīte”, atsāksies pēc Jaunā gada.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.