Menu
 

Florbolistiem gads sākas ar graujošu uzvaru Salaspilī un zaudējumiem Ķekavā un Spuņciemā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Piektdien vakarā jaunā gada pirmās spēles savās mājās aizvadīja trīs Pierīgas florbola klubi. Pārliecinošu uzvaru izcīnīja “Saulkalnes” florbolisti, bet ar zaudējumiem jauno gadu iesāka “Ķekavas” un Babītes sporta kluba komandas.

Virslīgas turnīra gada pirmajā mačā “Ķekava” savā laukumā uzņēma Talsu novada sporta skolas/”Krauzers” komandu. Pirmās trešdaļas priekšpēdējā sekundē mājinieki izvirzījās vadībā, taču otrajā periodā ielaida divus , bet trešā perioda vidū arī trešos vārtus. Nepilnas sešas minūtes līdz pamatlaika beigām ķekavieši starpību samazināja līdz minimumam, taču nākamās minūtes laikā zaudēja divus vārtus un nedaudz vēlāk arī visu spēli – 2:5. Ar precīziem metieniem izcēlās Everts Emīls Gertsons un Endijs Vilde, viņiem abiem piespēlēja Ernests Ronis.

Virslīgas turnīra tabulā “Ķekava” saglabā desmito vietu – sešas uzvaras 13 spēlēs un 12 punkti. Līderu godā atgriezies Cēsu “Lekrings”, kas piektdien svinēja uzvaru un nu par diviem punktiem apsteidz “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” vienību (33 pret 31 p.).

Salaspils sporta namā Latvijas pirmās līgas mačā “Saulkalnes” florbolisti uzņēma Liepājas “Kurši/FSS” vienību. Pirmās trešdaļas pēdējās trijās minūtēs mājinieki pretinieku vārtos bumbiņu ielidināja piecas reizes un turpināja graut viesus arī turpinājumā – 18:5. Rezultatīvākie “Saulkalnes” rindās bija Edgars Zeidlers (4+2), Raitis Ozols (3+0), Rihards Dainis (2+4), Kristers Januševskis (2+2) un Tomass Zonne (1+3).

Ar 19 punktiem 12 spēlēs (sešas uzvaras, seši zaudējumi) Saulkalnes komanda pirmās līgas Rietumu grupā ir piektajā vietā, par vienu pozīciju apsteidzot “Ķekavas Bulldogs” (16 p.).

Latvijas otrās līgas mačā Spuņciemā laukuma saimnieki Babītes sporta kluba florbolisti cīņā pret sporta klubu “Slampe” ātri ieguva 2:0 pārsvaru. Vēlāk viņi nonāca zaudētājos un izlīdzinājumu panāca tikai trešās trešdaļas pašā sākumā (5:5), tomēr uzvaras vartus piecas minūtes līdz beigām guva viesi – 5:6. Mājinieku rindās ar “hettriku” un rezultatīvu piespēli izcēlās Augusts Tomass.

Rietumu grupas tabulā Babītes sporta klubs ar trim uzvarām 13 spēlēs un 9 punktiem ieņem septīto vietu. Divas augstāk ir Inčukalna “Coyote”, kam ir viena uzvara un četri punkti vairāk.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.