Menu
 

Mārupes volejbolistes piedzīvo sesto zaudējumu Latvijas čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - nacionalaliga.lv Foto - nacionalaliga.lv

Sesto neveiksmi šīs sezonas Latvijas dāmu volejbola čempionāta deviņās spēlēs ceturtdien savās mājās piedzīvojušas Mārupes sporta centra volejbolistes. Turnīra tabulā viņas ieņem ceturto vietu.

Spēlē pret Rīgas Volejbola skolas komandu īsta cīņa sanāca tikai pirmajā setā. Mārupietes bija vadībā 13:10, taču tad zaudēja piecus punktus pēc kārtas. Seta beigās mājiniecēm vēl izdevās pievilkt līdz 22:23, taču nākamās divas izspēles vinnēja RVS volejbolistes.

Otro setu rīdzinieces sāka ar 6:1 spurtu, turpināja audzēt pārsvaru (14:0, 21:10) un pārliecinoši vinnēja 25:11. Līdzīgi bija arī trešajā setā, kurā Mārupes volejbolistes no 2:9 gan spēja panākt 7:9, taču tad pretinieces guva četrus punktus pēc kārtas, drīz pēc tam vēl piecus un beigās sagādāja mārupietēm zaudējumu 0:3 (-22, -11, -14).

Mājiniecēm sešus punktus guva Liene Šimkuse un piecus Marta Ozoliņa.

Latvijas čempionāta turnīra tabulā mārupietes ar trim uzvarām deviņās spēlēs un 11 punktiem ieņem ceturto vietu. Pārliecinošas līderes ir “Jelgava/LLU” volejbolistes (12-0 un 33 punkti), RVS komanda ir otrā (5-3, 18 p.), RSU/MVS trešā (6-3, 17 p.), bet priekšpēdējā septītajā pozīcijā ir sporta kluba “Babīte”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.