Menu
 

Salaspils basketbola komandas uzvaru sērija sasniedz četras spēles

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Salaspils sporta skolas komanda. Rietumu grupas turnīra tabulā salaspilieši ieņem piekto vietu.

Izbraukuma spēlē pret basketbola skolas “Rīga” audzēkņiem pirmais puslaiks airitēja mainīgām sekmēm – 5-6 punktu pārsvaru ieguva te viena, te otra komanda. Pēdējās minūtēs uz viļņa bija Salaspils basketbolisti, kuri guva 12 puntus pēc kārtas un pārtraukumā devās ar desmit punktu pārsvaru (50:40).

Pēc pārtraukuma viņi ofensīvu turināja, un jau trešās ceturtdaļas vidū tika sasniegts 21 punkta pārsvars (63:42). Ceturtajā ceturtdaļā rīdzinieki atbildēja ar 11:0 izrāvienu un starpību sadeldēja līdz desmit (87:77) un pamatlaika pēdējā minūtē arī līdz sešiem punktiem (89:95). Tomēr izglābties no zaudējuma bija par vēlu – Salaspils svinēja uzvaru 97:89.

Uzvarētāju labā Reno Silavs guva 23 punktus, Renārs Stacēvičs 16 punktus, bet Sandis Ceplītis savāca 15 punktus, 14 atlēkušās bumbasm 6 rezultatīvas piespēles un 4 pārķertas piespēles.

LBL3 Rietumu zonas tabulā salaspilieši ar 13 uzvarām 18 spēlēs ieņem piekto vietu. Pamatturnīrā viņiem atlikušas vēl četras spēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.